Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Alexandru Horvat, Istvan Merkli, titlul emisiunii: Clubul de fotbal FC Olimpia a ajuns cu bugetul la fundul sacului (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Zenoviu Bontea, Iuliu Ilyes, Dumitru Pop, titlul emisiunii: Trei primari din zona Satu Mare vorbesc despre extinderea municipiului (reluare) 02.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 03.32 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Arthur Piricsi – raport la 1.940 de zile 04.34 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Căpşunul, o cultură rentabilă 05.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Adriana Hagău, titlul emisiunii: Antibioticele, între uz şi abuz 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Alexandru Horvat, Istvan Merkli, titlul emisiunii: Clubul de fotbal FC Olimpia a ajuns cu bugetul la fundul sacului (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Simona Nistea 09.33 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Emilia Enătescu 10.40 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Ioan Man, titlul emisiunii: Cât de ameninţată este biodiversitatea? 11.16 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Zenoviu Bontea, Iuliu Ilyes, Dumitru Pop, titlul emisiunii: Trei primari din zona Satu Mare vorbesc despre extinderea municipiului (reluare) 13.00 Ştiri 13.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Viorel Solschi, titlul emisiunii: Centrul de excelenţă, şcoală a perfomanţei 14.25 Teleshopping 14.41 Religie, cu Mihalea Ghiţă, invitat Alin Toma, titlul emisiunii: Suferinţa, întâlnirea cu Dumnezeu la cel mai înalt nivel 15.38 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Seminţele de calitate asigură succesul în agriculturăn 17.53 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Vasile Fuşle, Attila Felcz, titlul emisiunii: Turneu internaţional de judo la veterani în 21 octombrie 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Georgeta Pop, titlul emisiunii: Noi soluţii pentru investigaţii paraclinice 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu, invitat Călin Secan, ttlul emisiunii: Copiii şi fricile lor 23.30 Ştiri

O fetiţă a fost salvată de la înec de un fost angajat de la UPU Satu Mare

Scris de Mihaela Ghiţă, 09 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
O fetiţă a fost salvată de la înec de un fost angajat de la UPU Satu Mare

O fetiţă a fost salvată de la înec de un fost angajat de la UPU Satu Mare

Un copil în vârstă de 7 ani s-a înecat într-un bazin din Nord Vest Termal Park, Satu Mare. Întâmplarea a avut loc miercuri, 9 august 2017, la orele amiezii. Fetiţa a fost salvată datorită vigilenţei şi profesionalismului unui fost cadru medical de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare, Doru Matei, actualmente pensionar, angajat la ştrand, tot în calitate de asistent medical. Bărbatul i-a acordat fetiţei primul ajutor, a aplicat manevrele specifice de resuscitare şi evacuare a apei.

Astfel, micuţa a fost salvată fiind preluată de un echipaj de la SMURD care a continuat manevrele de resuscitare. Pacienta a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare, compartimentul Pediatrie. I-au fost efectuate mai multe investigaţii printre care un Computer tomograf toracic şi abdominal, dar şi alte analize care pot să evidenţieze starea de sănătate. Fetiţa a rămas internată la spital, pentru supravhegere şi tratament.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. IOANA a spus: 09 august 2017, ora 21:06

    in ungaria la strand langa fiecare bazin este salvamar calificat ….aici nu se poate …bine ca cere 20 ron pt bilet…
    RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.