Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mariana Dragoş, Ramona Paşca, Ovidiu Fărcaş, titlul emisiunii: În dar de Crăciun, facem gesturi mici pentru bucurii mari (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş, Claudiu Ţinca, titlul emisiunii: Scandal după scandal în parlament (reluare) 02.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 03.42 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.53 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Traian Ciudaş, titlul emisiunii: Bârsăul se dezvoltă şi pe banii localnicilor 05.50 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Vasile Blaga, titlul emisiunii: De ce este importantă consultaţia preventivă? 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Mariana Dragoş, Ramona Paşca, Ovidiu Fărcaş, titlul emisiunii: În dar de Crăciun, facem gesturi mici pentru bucurii mari (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.35 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia- Metaloglobus Bucureşti 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Vasile Fernea, Adelin Ghiarfaş, Claudiu Ţinca, titlul emisiunii: Scandal după scandal în parlament (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Viorel Câmpean, Alin Pop, titlul emisiunii: Competiţia carte internet 14.10 Teleshopping 14.27 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în resprectarea poruncilor dumnezeieşti 15.35 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Traian Ciudaş, titlul emisiunii: Bârsăul se dezvoltă şi pe banii localnicilor 16.37 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Tiberiu Koczinger-raport la 7.540 de zile 17.40 Panormaric sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Ştefan Szilagyi, titlul emisiunii: Fotbalul sătmărean la finalul sezonului de toamnă 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă 22.30 Colaj de colinde 23.30 Ştiri

O fetiţă a fost salvată de la înec de un fost angajat de la UPU Satu Mare

Scris de Mihaela Ghiţă, 09 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
O fetiţă a fost salvată de la înec de un fost angajat de la UPU Satu Mare

O fetiţă a fost salvată de la înec de un fost angajat de la UPU Satu Mare

Un copil în vârstă de 7 ani s-a înecat într-un bazin din Nord Vest Termal Park, Satu Mare. Întâmplarea a avut loc miercuri, 9 august 2017, la orele amiezii. Fetiţa a fost salvată datorită vigilenţei şi profesionalismului unui fost cadru medical de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare, Doru Matei, actualmente pensionar, angajat la ştrand, tot în calitate de asistent medical. Bărbatul i-a acordat fetiţei primul ajutor, a aplicat manevrele specifice de resuscitare şi evacuare a apei.

Astfel, micuţa a fost salvată fiind preluată de un echipaj de la SMURD care a continuat manevrele de resuscitare. Pacienta a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare, compartimentul Pediatrie. I-au fost efectuate mai multe investigaţii printre care un Computer tomograf toracic şi abdominal, dar şi alte analize care pot să evidenţieze starea de sănătate. Fetiţa a rămas internată la spital, pentru supravhegere şi tratament.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
  1. IOANA a spus: 09 august 2017, ora 21:06

    in ungaria la strand langa fiecare bazin este salvamar calificat ….aici nu se poate …bine ca cere 20 ron pt bilet…
    RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.