Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Larisa Matei, Macrina Mihai, Lidia Tămaş. Titlul emisiunii: Virozele iau cu asalt judeţui Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Ciprian Dan Costea, Ionuţ Oneţ, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: De la politică la justiţie. (reluare) 02.30 Stand Up 03.45 Expoziţie de cai 04.10 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Formaţia Argus. 05.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Cum se manifestă furia la tineri. 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat: Gheorghe Ciocan. Titlul emisiunii: Insalaţii moderne de distribuţie borhot de fructe. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Larisa Matei, Macrina Mihai, Lidia Tămaş. Titlul emisiunii: Virozele iau cu asalt judeţui Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Elisabeta Princzinger. 09.30 La psiholog,cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Relaţia mamă-fiică. 10.15 Religie, cu Eva Laczko , invitaţi: Laurenţiu Costin, Cristian Peteri. Titlul emisiunii: Postul mare: abnegaţie sau bucuria sufletului? 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Ciprian Dan Costea, Ionuţ Oneţ, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: De la politică la justiţie. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Daniel Buda. Titlul emisiuni: Daniel Buda –rapor la 1.380 de zile . 14.40 Teleshopping 15.00 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi: Ovidiu Pop, Marius Horsia, Marina Necşe. Titlul emisiunii: Organizaţii de tineret la CNME. 16.00 Sămătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Sălăgeanu .Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă. 17.00 Zone foclorice, cu Ioana Vladimirescu, invitat: . 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionut Blăjan, invitaţi: Robert Magos, Armin Vida. Titlul emisiunii: Planurile şahului A.J de karate Satu Mare in anul 2018. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Info studio, cu Ioan Aniţaş, invitat Ioan Coroianu. 22.30 Iata omul 23.30 Ştiri

O fetiţă a fost salvată de la înec de un fost angajat de la UPU Satu Mare

Scris de Mihaela Ghiţă, 09 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
O fetiţă a fost salvată de la înec de un fost angajat de la UPU Satu Mare

O fetiţă a fost salvată de la înec de un fost angajat de la UPU Satu Mare

Un copil în vârstă de 7 ani s-a înecat într-un bazin din Nord Vest Termal Park, Satu Mare. Întâmplarea a avut loc miercuri, 9 august 2017, la orele amiezii. Fetiţa a fost salvată datorită vigilenţei şi profesionalismului unui fost cadru medical de la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Satu Mare, Doru Matei, actualmente pensionar, angajat la ştrand, tot în calitate de asistent medical. Bărbatul i-a acordat fetiţei primul ajutor, a aplicat manevrele specifice de resuscitare şi evacuare a apei.

Astfel, micuţa a fost salvată fiind preluată de un echipaj de la SMURD care a continuat manevrele de resuscitare. Pacienta a fost adusă la Unitatea de Primiri Urgenţe Satu Mare, compartimentul Pediatrie. I-au fost efectuate mai multe investigaţii printre care un Computer tomograf toracic şi abdominal, dar şi alte analize care pot să evidenţieze starea de sănătate. Fetiţa a rămas internată la spital, pentru supravhegere şi tratament.

Abonează-te acum Online!
  1. IOANA a spus: 09 august 2017, ora 21:06

    in ungaria la strand langa fiecare bazin este salvamar calificat ….aici nu se poate …bine ca cere 20 ron pt bilet…
    RUSINEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.