Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Zazula Bela, Radu Roca, Romeo Pop, titlul emisiunii: Zi neagră pentru cetăţenii municipiului Satu Mare (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Gabriel Leş, Claudiu Ţinca, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Tarife duble pentru parcare (reluare) 02.30 Concert In Memoriam Tavi Bud 03.36 Sport, meci de fotbal, FC Olimpia-Dacia Brăila 05.17 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Concursul Viaţă pentru Mediu la final 05.43 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Florile, între pasiune şi afacere 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Nicolate Balea 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Zazula Bela, Radu Roca, Romeo Pop, titlul emisiunii: Zi neagră pentru cetăţenii municipiului Satu Mare (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Mariana Dragoş 10.27 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Laurenţiu Costin, titlul emisiunii: Rostul postului în respectarea poruncilor dumnezeieşti 11.28 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Gabriel Leş, Claudiu Ţinca, Ciprian Costea, titlul emisiunii: Tarife duble pentru parcare (reluare) 13.00 Ştiri 13.36 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Marcel Nichita, titlul emisiunii: Ritualuri pentru îngrijirea tenului iarna 14.13 Teleshopping 14.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Adrian Albu raport la 4.860 de zile 15.36 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitaţi Cristian Popa, Răzvan Nintaş, titlul emisiunii: Doi antrenori de fotbal în judeţ cu licenţa A 16.35 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, titlul emisiunii: Un proiect în parteneriat cu alte 4 ţări 17.30 Şedinţă de Consiliu 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente, titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, atracţie pentru turişti 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

Update: O femeie a fost accidentată mortal lângă Păulian

Scris de Adriana Tivadar, 08 august 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Update:ora 13:25 „La data de 08.08.2017, în jurul orei 05.30, în afara localităţii Păulian s-a produs un eveniment rutier. Poliţiştii ajunşi la faţa locului au stabilit, din primele cercetări, faptul că un conducător auto de 28 de ani din localitatea Resighea, comuna Pişcolt, conducând o autoutilitară pe DN 19, a accidentat mortal o femeie de 44 de ani, din localitatea Ciocotiş, judeţul Maramureş, care se deplasa neregulamentar pe carosabil.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. S-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii, în cadrul dosarului penal constituit pentru ucidere din culpă.
Cercetările continuă în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.” se arată într-un comunicat de presă al IPJ Satu Mare.

ora 12:00 Victima este din judeţul Maramureş şi suferea de afecţiuni psihice. Se pare că a plecat de la Adăpostul de Noapte din municipiul Satu Mare. 

În cursul dimineţii de azi, în jurul orei 05.30, pe raza DN19 s-a produs un accident rutier mortal.

Din primele cercetări reiese că un şofer în vârstă de 28 de ani, din localitatea Resighea, comuna Pişcolt, conducând o autoutilitară, a accidentat mortal o femeie de 35 de ani. Potrivit informaţiilor victima se deplasa pe partea carosabilă, în afara localităţii Păulian.

În urma evenimentului conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările sunt în curs pentru stabilirea condiţiilor în care s-a produs accidentul şi pentru identificarea victimei.

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.