Noi detalii despre odioasa crimă de la Negreşti-Oaş din 24 iunie | Informaţia Zilei

Noi detalii despre odioasa crimă de la Negreşti-Oaş din 24 iunie

Scriam în numărul de ieri că o crimă odioasă a avut loc la Negreşti-Oaş în seara de 24 iunie. Un bărbat a fost omorât cu numeroase lovituri de cuţit de prietenul de pahar după care victima a fost târâtă în afara locuinţei autorului. Localnicii au apelat apoi la numărul de urgenţă 112. Vineri, 26 iunie, am primit şi un comunicat din partea Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare din care aflăm noi detalii.

Ce spun procurorii?

Vă prezentăm comunicatul remis redacţiei noastre:

“Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Satu Mare, au formulat referat cu propunere de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile faţă de inculpatul B.D., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor faptă prev. şi ped. De art. 188 al. 1 C. pen., inculpat faţă de care s-a luat măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore, în data de 24.06.2020, ora 22,00 până la data de 25.06.2020, ora 22,00.

În referatul întocmit în cauză, procurorii au reţinut următoarea situaţie de fapt:

La data de 24 iunie 2020, în jurul orelor 21:00, organele de poliţie au fost sesizate prin serviciul SNUAU 112, de numitul F. G., cu privire la faptul că, pe strada Vasile Lucaciu din localitatea Negreşti Oaş, judeţul Satu Mare, pe spaţiul verde din faţa imobilului cu nr. 53, a fost găsit cadavrul unei persoane de sex masculin ce prezenta mai multe leziuni la nivelul corpului.

Din probele administrate până în prezent a rezultat că în data de 24 iunie 2020, în intervalul orar 16:00 – 21:00, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Negreşti Oaş, strada Vasile Lucaciu, nr. 53, judeţul Satu Mare, cu intenţia directă de a ucide, i-a aplicat numitului F. I. Iovituri repetate, în zone vitale ale corpului, respectiv un număr de 25 de lovituri, din care trei penetrante, la nivelul toracelui, abdomenului şi a regiunii cervicale, cu un corp tăietor înţepător, posibil cuţit, cu consecinţa producerii decesului numitului F. I.

Referatul împreună cu dosarul cauzei a fost trimis spre competentă soluţionare la Tribunalul Satu Mare.
Judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Satu Mare, în data de 25.06.2020, a emis mandatul de arestare preventivă faţă de inculpatul B.D., pe o durată de 30 de zile.

La efectuarea cercetărilor Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a beneficiat de sprijinul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Satu Mare – Serviciul de Investigaţii Criminale.”

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517