Nicuşor Dan va fi susţinut de USR Bucureşti pentru Primăria Capitalei | Informaţia Zilei

Nicuşor Dan va fi susţinut de USR Bucureşti pentru Primăria Capitalei

Scris de Vasile Andreica, 13 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Conferinţa Municipală USR Bucureşti a decis, duminică, susţinerea candidaturii lui Nicuşor Dan, independent, la alegerile locale din 2020 pentru Primăria Capitalei. În plus, organizaţia a decis încheierea unui protocol de colaborare prin care candidatul independent să-şi asume un program politic comun cu cel al USR Bucureşti.

”Conferinţa Municipală USR Bucureşti a luat act de rezultatul votului consultativ la care au participat membrii USR din filiala Bucureşti. Potrivit acestei consultări, peste 86% dintre cei care şi-au exprimat o opţiune îl susţin pentru Primăria Capitalei pe Nicuşor Dan, candidat independent. Tot astăzi a fost adoptată strategia politică a Filialei USR Bucureşti cu privire la alegerile locale din iunie 2020”, a transmis, duminică, pe pagina de Facebook, USR Bucureşti.

Anterior USR Bucureşti a anunţat că a derulat o consultare internă în perioada 8-11 octombrie pentru pentru a afla direct de la membrii USR care este soluţia pe care o preferă la Capitală. Peste 86% dintre membrii care şi-au exprimat o opţiune vor ca partidul să-l susţină pe Nicuşor Dan, în calitate de independent, pentru Primăria Bucureştiului.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517