Nedumeririle lui Victor Ponta | Informaţia Zilei

Nedumeririle lui Victor Ponta

Scris de Vasile Andreica, 12 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Liderul Pro România, Victor Ponta, afirmă că se întreabă cine nu lasă acum Guvernul Orban să facă lucrurile promise şi să guverneze. „Am şi eu o întrebare de cetăţean: Dacă tot îl daţi jos pe Orban de ce v-aţi mai chinuit atât să îl puneţi? (…) Pro România a fost şi rămâne în Opoziţie faţă de prostie, incompetenţă şi minciună / şi suntem de acord să facem alegeri oricând – dar după Alegeri o să faceţi ceva bun pentru oameni sau iar o să spuneţi cine nu vă lasă şi de ce nu puteţi?”, adaugă Ponta.

„De ce aţi mai negociat şi semnat acorduri de guvernare cu USR, ALDE, UDMR, PMP şi Minorităţi (în care oricum promiteaţi lucruri care se bat la cap şi de care nu aveaţi nicio intenţie să vă ţineţi) / de ce aţi mai cerut Sistemului să îşi activeze “conservele politice” să ţipe cu toată gura că trebuie votat Guvernul “Orban” pentru “interesul naţional” (după care au replantat “conservele” înapoi la PSD ca să nu lipsească din selfie nici proştii nici hoţii) / de ce aţi mai forţat Constituţia şi bunul simţ să adoptaţi un Buget pe 2020 care oricum se aplică maxim până în Iulie / de ce transferaţi în fiecare zi parlamentari loviţi brusc de “iubirea de stabilitate” / de ce aţi zis că vă ocupaţi voi anul acesta de ce nu a făcut Dragnea & Gaşca: spitale regionale, autostrăzi, şcoli, gaze din Marea Neagră şamd?”, a scris Ponta.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517