27.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Ştefan Ressler, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liderii partidelor au fost la consultări cu preşedintele Iohannis.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 04.00 Descendenţii familiei Karolyi la Carei 05.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 05.30 Cultură 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Ştefan Ressler, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liderii partidelor au fost la consultări cu preşedintele Iohannis.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Petrică Mureşan. 10.45 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiunii: Ştim să protejăm mediul? 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Otto Nagy, Ştefan Ressler, Adrian Farcău. Titlul emisiunii: Liderii partidelor au fost la consultări cu preşedintele Iohannis.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Taina Credinţei cu Mihaela Ghiţă, invitat: pr. Tiberiu Vălean. 17.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Nedumeririle lui Victor Ponta

Scris de Vasile Andreica, 12 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Liderul Pro România, Victor Ponta, afirmă că se întreabă cine nu lasă acum Guvernul Orban să facă lucrurile promise şi să guverneze. „Am şi eu o întrebare de cetăţean: Dacă tot îl daţi jos pe Orban de ce v-aţi mai chinuit atât să îl puneţi? (…) Pro România a fost şi rămâne în Opoziţie faţă de prostie, incompetenţă şi minciună / şi suntem de acord să facem alegeri oricând – dar după Alegeri o să faceţi ceva bun pentru oameni sau iar o să spuneţi cine nu vă lasă şi de ce nu puteţi?”, adaugă Ponta.

„De ce aţi mai negociat şi semnat acorduri de guvernare cu USR, ALDE, UDMR, PMP şi Minorităţi (în care oricum promiteaţi lucruri care se bat la cap şi de care nu aveaţi nicio intenţie să vă ţineţi) / de ce aţi mai cerut Sistemului să îşi activeze “conservele politice” să ţipe cu toată gura că trebuie votat Guvernul “Orban” pentru “interesul naţional” (după care au replantat “conservele” înapoi la PSD ca să nu lipsească din selfie nici proştii nici hoţii) / de ce aţi mai forţat Constituţia şi bunul simţ să adoptaţi un Buget pe 2020 care oricum se aplică maxim până în Iulie / de ce transferaţi în fiecare zi parlamentari loviţi brusc de “iubirea de stabilitate” / de ce aţi zis că vă ocupaţi voi anul acesta de ce nu a făcut Dragnea & Gaşca: spitale regionale, autostrăzi, şcoli, gaze din Marea Neagră şamd?”, a scris Ponta.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.