Ministrul Transporturilor, vizită fulger la Satu Mare | Informaţia Zilei

Ministrul Transporturilor, vizită fulger la Satu Mare

Scris de Ioan Aniţaş, 10 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Ministru Razvan Cuc la SM

Ministru Razvan Cuc la SM

Vineri, 10 mai, Răzvan Cuc, Ministrul Transporturilor, însoţit de persoane din conducerea Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Cluj, Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a fost în vizită de lucru la câteva obiective de investiţii din judeţul Satu Mare.

Vizita a început la Negreşti-Oaş, fiind vizitat drumul naţional DN 19, tronsonul Negreşti-Livada, după care s-a deplasat la Satu Mare.

Apoi, în sala mică de şedinţe a Palatului Administrativ a avut o întâlnire cu primari, directori de instituţii, aleşi locali.

Venind spre Satu Mare de la Negreşti-Oaş, înaltul demnitar a aflat că este nefolosită calea ferată spre Bixad. El a lansat propunerea ca terasamentul să fie amenajat drept centură rutieră de ocolire a oraşului Negreşti-Oaş. ,,Am făcut o oprire la gara din Negreşti-Oaş şi înţeleg că din 2014 acest obiectiv a devenit nefuncţional pentru CFR. Este inadmisibil să ai un obiectiv pe care să nu-l exploatezi. Dacă avem o cale ferată care nu e funcţională, dar avem avantajul că este în proprietatea ministerului şi nu e nevoie să facem exproprieri, o putem transforma într-o centură ocolitoare a oraşului Negreşti-Oaş. L-am chemat pentru întâlnirea de la Prefectură pe directorul regional de la Cluj să vedem amplasamentul şi vă promit un lucru: în scurt timp veţi avea şi rezultatul pozitiv”, a declarat ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc.

Ministrul Cuc a făcut şi o vizită pe şantierul şoselei de centură a municipiului Satu Mare. El s-a manifestat oarecum nemulţumit de gradul de realizare a investiţiei în condiţiile în care peste aproximativ un an ar trebui finalizată. Pentru eventuala neîncadrare în graficul de execuţie, firma contractantă riscă să i se rezilieze contractul.

De asemenea, ministrul a vizitat şi centura de ocolire a Careiului, finalizată la începutul lui 2019.

 

Mai multe în ediţia tipărită „Informaţia Zilei” din 11 mai, disponibilă la chioşcurile de ziare sau în ediţia electronică (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
  1. relu a spus: 28 mai 2019, ora 12:53

    La ti uitat pe Craciun” Hotul”!

  2. adi a spus: 11 mai 2019, ora 17:36

    De ce puneti poze cu niste analfabeti care fac tara de rusine hahalelelor

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345