08.04.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 01.30 Ştiri 02.00 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 03.30 Portret de artist 04.40 Concert la Filarmonica Dinu Lipati din Satu Mare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 09.35 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Producţia de confecţii între necesitate şi realitate.. 10.25 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: De ce facem sacrificii? 11.05 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: Arta de a dărui. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Victor Constantinovici, invitaţi: Adrian Marc, Cătălin Tolontan, Călin Cruceru. Titlul emisiunii: Încep testările pentru Covid 19 la Satu Mare. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: dr. Călin Bumbuluţ, dr. Adrian Farcău, Gabriel Leş. Titlul emisiunii: Realitatea din spitalele din România.(reluare) 15.37 Teleshopping 15.55 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat: Eugeniu Avram. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, Eugenia Sabou (reluare)

Ministrul Cîţu, chemat la raport în Senat

Scris de I. Z., 23 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Marţea viitoare, ministrul Finanţelor, Florin Cîţu va trebui să ofere explicaţii la Comisia economică din Senat cu privire la împrumuturile din ultima perioadă.

Ieri, senatorul Daniel Zamfir – preşedintele Comisiei Economice din Senat a anunţat că ministrul este aşteptat de la ora 11.

„Marţi îl chemăm pe domnul ministru Cîţu să dea explicaţii în legătură cu împrumuturile pe care le-a făcut, la ce nivel s-a împrumutat pe piaţă. Şi să vedem de ce s-a împrumutat. Să vedem dacă în Ministerul Finanţelor Publice a existat evidenţă dublă, după cum a declarat ministrul în urmă cu 3 luni.

Acele declaraţii au avut consecinţe: a scăzut rating-ul de ţară, neam împrumutat mai scump”, a afirmat Zamfir. Într-o postare pe o pagină de socializare, senatorul social-democrat Daniel Zamfir a scris că ministrul Cîţu este de neoprit. „Ca şi cum nu ar fi fost de ajuns 20 de miliarde de lei împrumutaţi în doar două luni, Cîţu e de neoprit! Împrumută de pe pieţele externe încă 3 miliarde de euro, bineînţeles la cea mai mare dobândă de pe piaţă – 2,04%, mai mare decât a Bulgariei, Poloniei şi chiar a Greciei! Aşadar 7 miliarde de euro în două luni, e curată nebunie! Ce a făcut cu banii împrumutaţi până acum?”, a completat Zamfir.

Abonează-te acum Online!
  1. Dac Bulibas a spus: 23 ianuarie 2020, ora 12:54

    Ce a facut guvernul Orban Lajos ?. A eliminat in mod prostesc o acciza din benzina si motorina care in loc sa intre la bugetul de stat acum intra in buzunarele Companiilor Petroliere !. Rezultatul ? scaderea carburantilor la pompe cu aprox.30 bani/litru timp de o saptamana !( vedeti cat a costat carburantul la sfarsitul lui Noiembrie 2019 comparativ cu cat costa acuma ). A scos si taxa pe redevente care nu mai intra in bugetul de stat si ramane la multinationale !. A mai scos si taxa pe lacomie care iar nu mai intra la bugetul de stat si ramane drept profit companiilor si bancherilor. Toate aceste masuri nu conduc la bunastarea romanilor !!!! doar imbogatesc si mai mult pe profitatorii straini !. Iar guvernul Orban Lajos si Catu se plang ca nu au bani la buget si trebeuie sa se imprumute cand-colo chiar ei sunt care prejuduciaza bugetul de stat in dauna cetatenilor ( nu sunt bani pt. pensii si dublarea alocatiilor copiilor ) imbogatind si mai mult multinationalele si investitorii straini. Ce fel de guvern mai este si asta ?, pt. binele cui lucreaza ?….in fapt, pe cine reprezinta ?…..

  2. Babacu a spus: 23 ianuarie 2020, ora 11:30

    De ce n-ati cerut explicatii si in 2019 cind PSD a imprumutat 5 miliarde euro intr-un an la dobinzi duble?
    Eu deja am obosit sa tot spun de porcariile facute de PSD in cei 3 ani. Toate majorarile lor de pensii si salarii au avut un singur scop: fidelizarea unor categorii de oameni care sa le asigure lor perpetuarea la conducere. Pana la urma romanii s-au prins de smecherie si i-au sanctionat dur la vot, dar nu destul de dur, inca mai este loc,

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.