Image 1
Image 2

Mergeţi la vot duminică, 10 noiembrie? Cu cine votaţi?

Sigla Informatia Zilei
Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on twitter
Asculta acest articol

Duminică, 10 noiembrie 2019, au loc alegeri prezidenţiale. În cursă s-au înscris 14 candidaţi, ordinea pe listă fiind următoarea:

1.Klaus Iohannis (PNL), 2.Theodor Paleologu (PMP), 3.Dan Barna (Alianţa USR-PLUS), 4.Kelemen Hunor (UDMR), 5.Viorica Dăncilă (PSD), 6.Cătălin Ivan (ADN), 7.Ninel Peia (Partidul Neamul Românesc), 8.Sebastian Popescu (Partidul Noua Românie), 9.John-Ion Banu (Partidul Naţiunea Română), 10.Mircea Diaconu (susţinut de ALDE şi Pro România), 11.Bogdan Stanoevici (independent), 12.Ramona Bruynseels (PPU-SL), 13.Viorel Cataramă (Dreapta Liberală), 14. Alexandru Cumpănaşu (independent).

Dintre ei se vor califica în finală doar doi. Pe locul întâi se ştie cine va fi, dar competiţia democratică este deschisă pentru toţi 14.

Întrebarea care frământă opinia publică este cine va intra în turul doi? Dar important este ca lumea să se prezinte la vot. De regulă în primul tur prezenţa este destul de mică faţă de turul doi.

   Prima noastră întrebare este:

[cardoza_wp_poll id=401]

A doua întrebare:

[cardoza_wp_poll id=402]

11 comentarii

  1. No sa-l iert niciodata pe iohannis ca nu are curaj sa participe la o emisiune, la o confruntare! Ii fi tu presedinte, dar tot om esti. Este motivul pentru care voi vota un barnău în ambele tururi. Udmr are sanse mai mari sa ajunga in turul 2 decat PSD. Aici s-a ajuns.

  2. Nu conteaza cu cine voi vota eu. Ce vreau sa spun este ca in prezent ma simt mult mai relaxat in urma schimbarilor de pe scena politica romaneasca. Macar nu mai exista eternul conflict Guvern-Presedintie, sau Guvern-BNR, sau Guvern-UE.
    Nu-i subestimati pe romani! Au demonstrat ca in momentele importante stiu sa fie uniti, s-a vazut si cind au dat jos fostul guvern si cind au investit noul guvern. Parlamentul Romaniei si-a spalat o parte din pacate.
    Cred ca aceste schimbari sint primul pas pentru normalizarea vietii politice, dar mai trebuie sa scapam de ramasitele neo-comuniste care au bintuit Romania ultimilor ani.
    Sa auzim de bine!

Lasă un răspuns

Connect with