Meleşcanu a trădat. Dar pe cine? | Informaţia Zilei

Meleşcanu a trădat. Dar pe cine?

Scris de I. Z., 19 noiembrie 2014 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Teodor Melescanu, fost director SIE

Teodor Melescanu, fost director SIE

Intrând în logica scenaritelor specifice perioadelor de tranziţie sau tranzitare a puterii, directorul SIE făcut peste noapte ministru de Externe responsabil cu votul românilor din Diaspora, trebuie să fie făcut un joc. Jocul cuiva? Fără ştirea liderilor PNL, Teodor Meleşcanu a fost numit director SIE de Traian Băsescu. S-a supărat Crin Antonescu. După vreo doi ani preşedintele Băsescu s-a supărat pe el pentru că nu i-a dat lista ofiţerilor acoperiţi, printre care spera să se regăsească şi numele lui Victor Ponta. A candidat brusc la preşedinţie, cineva adunându-i în secret 200.000 de semnături. A obţinut puţin peste 1%, dar Victor Ponta l-a numit ministru de externe, după ce îl prezentase ca şi consilier al său pe probleme de securitate externă. A avut sarcina expresă de a se ocupa de problema voturilor românilor din străinătate, ca unul ce cunoştea cel mai bine problemele cu care se confruntă românii plecaţi din ţară din moment ce fusese direcorul Serviciului de Informaţii Externe. Duminica votului a fost o adevărată Ziua Z. Sute de mii de românii s-au înghesuit la urne, atent filmaţi de camerele de luat vederi. Ecoul protestelor au multiplicat voturile lui Klaus Iohannis. Candidatul PSD a pierdut alegerile la un scor istoric. Se pune problema dacă a fost un scenariu bine pus la punct sau doar pură întâmplare. Dar agenţii secreţi nu cred în întâmplări. Aşadar, a fost o trădare. Întrebarea este dacă Teodor Meleşcanu a trădat, şi dacă da pe cine a trădat?

A trădat Teodor Meleşcanu?
L-a trădat pe:
Prin modul în care a \"rezolvat\" problema votului din străinătate l-a ajutat pe Klaus Iohannis?

Prin răspunsurile dumneavoastră se vor clarifica anumite aspecte din atât de tulburata viaţă politică românească. Vă mulţumim pentru răspunsurile dumneavoastră sincere.

Abonează-te acum Online!
 1. mili a spus: 20 decembrie 2014, ora 06:46

  Melescanu,un batran care trbuie retras pentru odihna.Oascultat de Ponta nu stiu de ce,eu cred ca a facut jocul lui Ponta dar s-a ars .

 2. florin a spus: 27 noiembrie 2014, ora 18:10

  in primul rand a tradat pe cei ce nu au putut vota

 3. tradat a spus: 25 noiembrie 2014, ora 09:00

  de mai multe ori…bosorogul trebuia dat la o parte mai demulr…

 4. autodidact a spus: 20 noiembrie 2014, ora 08:02

  Am trimis un comentariu care nu apare,de ce?

 5. autodidact a spus: 20 noiembrie 2014, ora 08:01

  afisati comentariile?????????????????????

 6. autodidact a spus: 20 noiembrie 2014, ora 07:58

  Cel putin de 10-15 ani romanii tot pleaca,aloooooooooooooooo sa se auda si in turnurile lor de fildes de la Bucuresti.Luati-o cu inceputul problemei .Oamenii traiesc unde pot sa-si sigure existenta,ce-i asa de greu,au dat Parlamentul in vacanta intentionat sa aiba un milion de SCUZE IEFTINE .cei aproape 600 de parlamentari au primit in ultimii 2.5 ani salarii DEGEABA,sa dea banii inapoi ca absolut nimic nu au facut pentru popor.Si sa plece acasa!Ar trebui inca o revolutie.

 7. strainul a spus: 20 noiembrie 2014, ora 04:42

  as vrea sa stiu parerea voastra despre
  alegeri
  AFOST O MANIPULARE INTERNATIONALA?

 8. gheorghe a spus: 19 noiembrie 2014, ora 19:17

  Băi da toţi sînteţi bătuţi în cap sau vă prefaceţi? Vă este chiar atît de greu să înţelegeţi SAU SĂ ACCEPTAŢI că poporul a votat pentru a fi respectat? Că ne-am săturat de infatuaţi, proşti, bădărani, mincinoşi şi hoţi???? Cred că şi presa ar trebuie să-şi schimbe ”scrisul” şi să se adapteze la realitate!!!!!!!!!!!!!!!!!

 9. Eugen a spus: 19 noiembrie 2014, ora 15:43

  Nu stiu de ce neaparet vreti sa scoateti pe acesta tradator. Pur si simplu omul nu a avut suficient timp si nici legislatia necesara pt. a rezolva problema in timp util. In 5 zile cate i-au ramas ce mare lucru putea sa faca ? (“BEC nu a putut oferi clarificările privind existenţa unei soluţii în acest sens.”; ” Responsabilitatea nu aparţine cetăţenilor, ci rigidităţii cadrului juridic existent.” etc.,) In aceste conditii nu trebuia sa accepte mandatul !!!. Explicatiile lui in presa si cosmetizarea situatiei au fost de-a dreptul penibile si de rasul curcilor ! (trimitrea votantilor din Paris la Nancy, etc. ). Trebuia sa fie sincer si sa spuna lucrurile pe nume !, si anume ca in acest scurt timp pe care l-a avut la dispozitie nu a putut face mare lucru.

 10. Petrica a spus: 19 noiembrie 2014, ora 12:33

  Si eu as vrea sa stiu pe cine a tradat, da stiu sigur ca o tradat…

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 • Goldis Admitere

 • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517