Măsuri pentru meciul de sâmbătă de la Carei

Scris de Ionuţ Blăjean, 23 iunie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

CSM Victoria Carei are programat un meci decisiv sâmbătă, de la ora 17:30, pe teren propriu. Organizatorii anunţă şi câteva măsuri pentru buna desfăşurare a meciului de baraj dintre Victoria Carei şi Supporter 2.0 Cluj-Napoca.

Sâmbătă, 25 iunie 2022, cu ocazia meciului de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a, accesul auto pe strada Stadionului dinspre strada Tireamului din Carei va fi restricţionat.

Va fi permis doar accesul auto al celor care domiciliază pe strada respectivă, al organizatorilor, autovehiculelor arbitrilor, oservatorilor, oficialilor, preşedinţilor AJF Satu Mare, respectiv Cluj, al autocarului echipei oaspete, oficialilor echipei oaspete. De asemenea, va fi asigurat accesul ambulanţei din incinta stadionului până la ieşirea pe strada Tireamului în cazul situaţiilor de urgenţă.

Escorta suporterilor careieni va fi asigurată de forţele de ordine. Suporterii sunt rugaţi să se organizeze pe platoul din faţa Monumentului Ostaşului Român, de unde, la ora 16.40, se vor deplasa în mod organizat până la stadion. Astfel, suporterii echipei gazdă vor putea intra în condiţii civilizate în incinta bazei sportive Victoria, după verificarea de către jandarmi a faptului că nu deţin obiecte periculoase.

Organizatorii estimează că la meciul de baraj dintre echipele Victoria Carei şi Supporter 2.0 Cluj-Napoca vor participa în jur de 1.500 de suporteri. Partida va începe la ora 17:30 şi amintim că în tur meciul s-a încheiat la egalitate, scor 1-1.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517