Măsuri de protecţie a populaţiei din vecinătatea Barajului de la Călineşti-Oaş | Informaţia Zilei

Măsuri de protecţie a populaţiei din vecinătatea Barajului de la Călineşti-Oaş

Scris de Ioan Aniţaş, 28 mai 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Barajul de la Calinesti-Oas se deverseaza controlat

Barajul de la Calinesti-Oas se deverseaza controlat

Administraţia Bazinală de Apă (ABA) Someş-Tisa realizează demersurile necesare în vederea implementării proiectului “Creşterea capacităţii de atenuare a Acumulării Călineşti şi de tranzitare a debitelor de viitură până la frontiera cu republica Ungară, judeţul Satu Mare”.

Valoare totală estimată a investiţiei este de 44.120.500 euro cu TVA.

Vor beneficia de efectele investiţiei 20.000 de locuitori din:Călineşti-Oaş, Turulung, Turţ, Gherţa Mică, Agriş, Micula, Halmeu, Lazuri, Porumbeşti, Batarci, Oraşu Nou, Racşa şi Vama, dar şi din oraşele Livada şi Negreşti-Oaş Administraţia Bazinală de Apă (ABA) Someş-Tisa realizează demersurile necesare în vederea implementării proiectului “Creşterea capacităţii de atenuare a Acumulării Călineşti şi de tranzitare a debitelor de viitură până la frontiera cu republica Ungară, judeţul Satu Mare”. , dar şi din oraşele Livada şi Negreşti-Oaş.
Detalii privind această investiţie puteţi afla în numărul de joi, 28 mai, a cotidianului Informaţia Zilei

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517