Marcel Ciolacu, întâlnire cu mediul de afaceri

Scris de I. Z., 22 septembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu a anunţat că le-a transmis reprezentanţilor mediului de afaceri că anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal.
„Le-am transmis astăzi (joi n.r.) reprezentanţilor mediului de afaceri reuniţi în Confederaţia Patronală Concordia că anul viitor nu va exista nicio modificare a Codului Fiscal.
În acelaşi timp, mă bucur că unele dintre cele mai puternice companii româneşti şi străine care activează în România susţin necesitatea creşterii salariului minim.
Sunt 1,5 milioane de români plătiţi cu salariu minim, majoritatea în mediul privat. Avem nevoie ca aceşti oameni să o ducă mai bine şi să nu mai fie tentaţi să plece din ţară. Iar validarea acestei măsuri vine şi din partea Uniunii Europene care a stabilit recent un salariu minim european”, a scris Marcel Ciolacu, joi pe Facebook.
El a subliniat că va continua să aibă întrevederi cu mediul de afaceri.
„Voi continua să mă întâlnesc periodic cu mediul de afaceri pentru că politicile publice de creştere a veniturilor populaţiei trebuie să meargă concomitent cu măsurile pentru sprijinirea sectorului privat. Am alocat deja 6% din PIB pentru finanţarea economiei, dar este nevoie de măsuri suplimentare mai ales în domeniul energiei”, a completat liderul PSD.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517