20.02.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 04.00 Recital de pian 05.00 Cultură - File din istoria cenaclului Afirmarea. 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextual globalizării. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 10.00 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu invitat: Ansamblul Transilvania. 10.45 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii: Capcanele mentale. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiunii: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Simion Bărnuţiu, Horia Adrian Ungur. Titlul emisiunii: Greii PNL s-au întâlnit cu preşedintele.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Cultură cu Ioana Vladimirescu, invitati: Formaţia Nostalgia din Carei. 17.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia, invitat: dr. Liana Strîmb. 18.00 Audienţe în direct cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică , cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko (reluare)

Maia Maria Tiutiun are în continuare nevoie de ajutor

Scris de Ioana Vladimirescu, 04 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Familia a reuşit să trimită avansul pentru autotransplantul din Viena

Telespectatorii Informaţia TV şi cititorii Informaţia Zilei au dat dovadă că au suflet mare şi nu au rămas indiferenţi la suferinţa Maiei Maria Tiutiun, fetiţa de 11 ani şi jumătate din localitatea Doba care încă de micuţă, de la patru ani, a fost diagnosticată cu o formă gravă de autism.

Maia Maria Tiutiun nu poate avea o viaţă precum o fetiţă sănătoasă de vârsta ei. Depinde zi de zi, oră de oră, de familia sa. Este hrănită, pusă în curat, dependentă de cei care au adus-o pe lume. În urmă cu mai mult de o lună, Veronica, mama fetiţei bolnave, a aflat de un caz care seamănă perfect cu al Maiei şi a descoperit că fiica sa are o şansă să ducă o viaţă normală. Şansa constă într-o operaţie în Austria, un autotransplant la o clinică din Viena.

Intervenţia implică unele costuri financiare de care familia nu dispune. Autotransplantul se ridică la 10.000 de euro, la care se mai adaugă 2.000 de euro cazarea şi transportul la Viena. Sunt bani mulţi, enorm de mulţi pentru familia Tiutiun. Cu lacrimi în ochi ne-a spus povestea fetiţei, ne-a cerut ajutor. Seară de seară, la ştirile Informaţia TV, am prezentat acest caz, pe care l-am relatat şi în paginile cotidianului Informaţia Zilei.

Comunitatea nu a rămas nepăsătoare, iar în conturile care reprezintă pârghia între starea gravă în care fetiţa se află acum şi viaţa de după operaţia de la Viena au început să se strângă sume de bani.

Aşa se face că în ultimele zile din august, familia din Doba a reuşit să trimită avansul de 3.000 de euro la clinica din Viena, iar săptămâna aceasta, conform extrasului de cont, în conturile bancare ale familiei Tiutiun erau 25 de euro şi 9.013 lei. Banii strânşi cu ajutorul oamenilor cu suflet bun sunt o speranţă că Maia va ajunge la Viena pentru a se face bine.

Timpul e scurt, iar totul depinde de banii pe care familia Maiei îi strânge luna aceasta. Pentru autotransplantul din Viena, după plata avansului, care s-a realizat, familia trebuie să transfere în contul clinicii diferenţa, 7.000 de euro. Asta în 7 octombrie 2019. Maia Maria trebuie să fie în Viena în 29 octombrie 2019.

Pe această cale, suntem în continuare alături de familia fetiţei bolnave care roagă toţi oamenii să îi ajute mai departe. Cei cu suflet bun, cei care pot da o mână de ajutor, au la dispoziţie următoarele conturi bancare deschise pe numele mamei fetiţei, Tiutiun Veronica Rodica la Banca Transilvania:

Cont pentru donaţie în euro: RO40BTRLEURCRT0309594101

Cont curent RON: RO90BTRLRONCRT0309594101

Cont pentru donaţie în lei: RO63BTRLRONCRT0309594102

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.