Lupte, floretă şi înot în weekend la Satu Mare

Scris de Ionuţ Blăjean, 29 noiembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Sfârşitul de săptămână este unul bogat în evenimente sportive la Satu Mare. În cele ce urmează vom prezenta informaţii de la trei dintre ele.

Sâmbătă are loc Cupa Cetate Ardud la lupte

Sala de sport din oraşul Ardud se pregăteşte să găzduiască sâmbătă, 2 decembrie, cea de-a 9-a ediţie a Cupei Cetate Ardud la lupte greco-romane. Este un turneu tradiţional cu care judeţul nostru se mândreşte şi care a adus de fiecare dată sute de sportivi. O competiţie cu caracter internaţional, se aproximează că vor ajunge în jur de 250 luptători din foarte multe judeţe ale României, dar şi din Ungaria, Croaţia, Republica Moldova, Ucraina, Grecia, Slovacia şi Polonia.

Dacă vineri seara va avea loc proba cântarului, sâmbătă vor avea loc luptele. De la CS Satu Mare – Cetate Ardud vor lupta pe saltele peste 20 sportivi antrenaţi de Tudor Barbul, Feri Szabo, Ludovic Lieb, Claudiu Blaga, Barbur Norocel. Dueluri interesante vom avea la seniori, juniori, cadeţi şi copii.

Organizatorii Cupei Cetate Ardud sunt: Consiliul Judeţean Satu Mare, Primăria Ardud, CS SM, Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret SM, Asociaţia Judeţeană de Lupte SM, CS Cetate Ardud 800.

Vineri începe Cupa 1 Decembrie la floretă, ediţia 40

La sala de scrimă “Alexandru Csipler” din Satu Mare va avea loc în perioada 1-3 decembrie ediţia cu numărul 40 a Cupei 1 Decembrie la floretă. Un turneu interesant dedicat celor mici şi la care vor trage peste 200 sportivi din Ungaria, Slovacia, Israel, Republica Moldova, Ucraina şi România (Satu Mare, Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara). De la CS Satu Mare vor intra în acţiune în jur de 30 sportivi.

Program:
Vineri, 1 decembrie: masculin 9-10 ani (de la ora 9:00), feminin 9-10 ani (de la ora 12:00)ş
Sâmbătă, 2 decembrie: masculin 11-12 ani (9:00), feminin 13-14 ani (12:00)ş
Duminică, 3 decembrie: masculin 13-14 ani (9:00), feminin 11-12 ani (12:00).

Floretiştii de la CS Satu Mare sunt antrenaţi de Dan Şuta, Attila File, Arnold Izsaki, Eva Lengyel. Concursul este organizat de Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret SM, CS SM, Asociaţia Fencing SM sub egida Federaţiei Române de Scrimă.

Concurs Masters de înot la Satu Mare

Ziua de sâmbătă ne oferă Concursul Masters de înot, cel care se va desfăşura la bazinul Select din Satu Mare. Vor fi categorii cu vârste cuprinse între 25 şi 85 de ani, iar probele vor fi de la 50 şi până la 200 metri.

Prima reuniune este programată să înceapă de la ora 9:30, iar a doua de la ora 17:30. Concursul face parte dintr-un proiect depus la Consiliul Judeţean. Organizatorii ne transmit că la Satu Mare vor ajunge în jur de 90 de înotători, printre care şi nume mari precum Carmen Bunaciu, Anca Pătrăşcoiu, Stela Pura, Alina Hristov şi nu numai.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517