21.09.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Claudiu Ţinca, Florin Fodoruţ, Dan Şuta, Florin Orăşteanu. Titlul emisiunii: ”Uniţi pentru Satu Mare” cea mai puternică asociaţie civică(reluare) 01.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 02.50 Cultură 03.15 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 04.10 Cultură 05.20 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Felicia Hrihorişan. Titlul emisiuni: Cutezătorii Munţilor pregătesc prima lor Liră.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Istvanfi Szilard. Titlul emisiunii: Sfânta Liturghie. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Claudiu Ţinca, Florin Fodoruţ, Dan Şuta, Florin Orăşteanu. Titlul emisiunii: ”Uniţi pentru Satu Mare” cea mai puternică asociaţie civică(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Liviu Rotaru. Titlul emisiuni: Liviu Rotaru – raport la 2440 de zile. 14.20 Teleshopping 14.40 Cultură, Digania – O tradiţie reînviată 15.10 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Mihai Pătraşcu. 16.25 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Profilul criminalului. 17.30 Cultură 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Viorel Plosca. Titlul emisiunii: Viitorul boxului sătmărean sună bine.

Lucrările de asfaltare a străzii Doina din municipiu stagnează de o lună din cauza Eon Gaz România

Scris de Ioana Vladimirescu, 14 octombrie 2014 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Conducta de gaz de pe strada Doina se află la 30 de centimetri adâncime în condiţiile în care, spun specialiştii, conform legii ar trebui să fie la 90 de centimetri sub nivelul asfaltului

Conducta de gaz de pe strada Doina se află la 30 de centimetri adâncime în condiţiile în care, spun specialiştii, conform legii ar trebui să fie la 90 de centimetri sub nivelul asfaltului

Firma Eon Gaz nu vrea să înlocuiască branşamentele înainte de asfaltare

Locuitorii de pe strada Doina din municipiul Satu Mare au ajuns la capătul răbdării. De două luni încoace pe această stradă au demarat lucrările de reabilitare a carosabilului şi de o lună firma care execută toate aceste lucrări stă din cauza furnizorului de gaz, Eon, care nu vrea să rezolve problema conductelor de gaz aflate la 30 de centimetru sub nivelul carosabilului.

Marţi dimineaţă, la faţa locului s-a deplasat toată echipa de specialişti din cadrul Primăriei Satu Mare, specialişti care lucrează pe proiecte europene, reprezentanţi ai firmei care se ocupă de modernizarea drumului, în frunte cu primarul municipiului, dr. Dorel Coica. A acceptat invitaţia de a veni să constate problemele pe care le întâmpină autorităţile locale în relaţia cu Eon Gaz România şi prefectul judeţului, Eugeniu Avram.

Eon Gaz susţine că are proiect de schimbare a conductelor în aprilie anul viitor

„Vreau să încheiem lucrările de reabilitare a acestei străzi în cel mult o lună şi dacă Apaserv a făcut tot ceea ce era de făcut în ceea ce priveşte modernizarea reţelelor de apă şi canal, cei de la Eon Gaz spun că nu îi interesează să schimbe în această perioadă conductele că nu au echipă. Mai mult decât atât, am discutat în cursul zilei de luni cu reprezentanţii Eon Gaz din Satu Mare şi au spus că vin cu un proiect de schimbare a conductelor în aprilie anul viitor. Aşa ceva nu voi permite! După ce reabilităm această stradă, Eon Gaz nu vine să taie asfaltul, să distrugă tot ceea ce facem noi!”, a declarat la faţa locului  primarul Dorel Coica.

Puteti citi continuarea in editia tiparita din 15 octombrie disponibila la chioscurile de ziare sau in editia electronica (abonament pdf).

Abonează-te acum Online!
  1. sany a spus: 18 octombrie 2014, ora 20:01

    Nu mai spuneti d-le primar! La Burdea ati asfaltat si pe urma au mers cei de la E-ON Gaz sa puna tevile. Au stricat tot! Nu comunicati! Aruncati banii pe degeaba!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.