Liviu Dragnea a fost condamnat pe drept sau nedrept? | Informaţia Zilei

Liviu Dragnea a fost condamnat pe drept sau nedrept?

Liviu Dragnea

Preşedintele PSD Liviu Dragnea a fost condamnat la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare în dosarul angajărilor fictive. Decizia este definitivă.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie l-a condamnat, luni, pe liderul PSD, Liviu Dragnea, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare pentru instigare la abuz în serviciu în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman. Sentinţa este definitivă. 

Decizia de condamnare a fost luată de patru dintre cei cinci membri ai completului, unul dintre judecători făcând opinie separată, în sensul trimiterii dosarului spre rejudecare.

Update: 17:20. Preşedintele PSD, Liviu Dragnea a fost încarcerat în Penitenciarul Rahova.  

16:20.  O maşină cu geamuri fumirii în care se pare că este a liderului PSD, a plecat de la locuinţa lui Liviu Dragnea. Se pare că liderul PSD s-a dus să se predea. Mai mulţi oameni strânşi la casa lui Dragnea au huiduit în urma autoturismului.

Magistraţii vor trimite actele către Poliţie, iar din acel moment Liviu Dragnea este obligat să se predea de îndată la secţia de poliţie. Apoi, Dragnea va fi depus în penitenciar. 

Olguţa Şefu  a fost condamnată la un an de închisoare cu suspendare pentru fals intelectual şi achitară pentru abuz în serviciu. Judecătorii au mai decis achitarea lui Valentina Marica pentru abuz în serviciu, condamnarea lui Constantin Balaban la un an cu suspendare pentru fals intelectual şi achitarea pentru abuz în serviciu, condamnarea lui Gheorge Nicuşor la 3 luni cu suspendare pentru fals intelectual şi achitarea pentru abuz în serviciu, condamnarea Adrianei Botorogeanu la doi ani de închisoare cu suspendare, condamnarea Rodicăi Miloş la 3 ani cu suspendare, condamnarea lui Ionel Marineci la 3 ani cu suspendare, scrie Mediafax. 

În cazul fostei soţii a lui Liviu Dragnea, magistraţii au dispus achitarea pentru abuz în serviciu după ce pe fond judecătorii au hotărât încetarea procesului penal.

 

Ca urmare, vă punem următoarea întrebare:

A fost sau nu condamnat pe nedrept Liviu Dragnea?

Abonează-te acum Online!
 1. sdgd a spus: 02 iunie 2019, ora 22:38

  Ce intrebare stupida

 2. istvan a spus: 29 mai 2019, ora 12:40

  Cred ca voturile date in favoarea lui draknea au fost de la voi din redactie ;)

 3. dani a spus: 27 mai 2019, ora 18:33

  A luat putini si trebuie sa-l urmeze si alti de teapa lui

 4. Babacu a spus: 27 mai 2019, ora 15:51

  Liviule, te asteapta Poponel cu buchetul de flori!

 5. Gicu Hugi a spus: 27 mai 2019, ora 15:18

  Probabil e doliu la voi in redactie!

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

 • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517