14.01.2020 00.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat:Turos Lorand. 04.00 Gala Presei Sătmărene – 30 de ani de presă liberă în Satu Mare. 06.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu, invitat: Ioana Zaharia. Titlul emisiunii:De la victimizare la maturizare. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 10.00 Cultura:Ioana Vladimirescu 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct cu Eva Laczko, invitat: Turos Lorand. (reluare) 14.00 Agenda Publică cu Stela Cădar, invitaţi:Cipri Ardelean,Iuliu Ilyes, Benniamin Urs.Titlul emisiunii:PSD îi suflă Pnl-ului subiectul pensiilor speciale.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat:Ionut Bobit. 17.00 În Slujba Comunităţii cu Mihai Sălceanu, invitat:Gabriela Notarius. 18.00 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda Publică, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Audienţe în direct cu Ioan Aniţaş (reluare)

Labradorii din Negreşti au câştigat şi Cupa Futsal din Carei

Scris de Constantin Demian, 14 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

O nouă victorie pentru echipa de fotbal în sală Labradorii din Negreşti-Oaş. De data aceasta echipa din Negreşti, alcătuită din câţiva foşti şi actuali divizionari, dar şi cu câţiva amatori în lot, s-a impus la Carei, la tradiţionala Cupă Futsal aflată la cea de a 10-a ediţie.

La turneu au participat un număr de 16 echipe împărţite în 4 grupe. După jocurile din grupe s-a trecut la sferturile de finală, fază în care s-au înregistrat următoarele rezultate:

• Şoimii Şimand – Los Blancos Şimleu 3-3 (7-5)
• Vonal Cristuru Secuiesc – Sebi Marc Sighet 5-2
• Baratok Sanislău – Topa Bihor 2-0
• Labradorii Negreşti – Ciocanul Satu Mare 6-4

Semifinale
• Vonal Cristuru Secuiesc – Şoimii Şimand 5-0
• Labradorii Negreşti – Baratok Sanislău 6-4

Finala mică
• Şoimii Şimand – Baratok Sanislău 5-3
Finala
• Labradorii Negreşti – Vonal Cristuru Secuiesc 2-1

Pentru echipa învingătoare au marcat Valer Giurgiu de două ori, iar pentru învinşi a marcat Laszlo Socs.

Labradorii: Andrei Blidar, Valer Giurgiu, Gheorghe Solomeş, Adrian Ciul, Lucian Homorozan, Remus Ardelean, Romeo Cicio, Marius Ţânţaş, Marcel Andreica, Daniel Ardelean, Leonard Petrişor, Lucian Pop, Ciprian Duruş, Vasile Pop.

La final, organizatorii turneului, cu arbitrul Szabolcs Kovacs în prim plan, au acordat câteva premii individuale. Astfel, Gaspar Sandor (Cristur) a fost declarat cel mai bun portar al turneului, Verner Barna (Cristur) a câştigat titlul de golgeter, în timp ce Vasile Pop a fost desemnat cel mai bun jucător al turneului. Apoi echipa învingătoare a încasat un premiu în valoare de 3.000 lei, cea de pe locul 2 1.500 lei, în timp ce echipa de pe locul 3 a primit un premiu în valoare de 1.000 de lei.

Labradorii din Negreşti-Oaş traversează o perioadă de iarnă foarte bună. Dincolo de turneul de la Carei, echipa s-a mai impus la turneul de la Petreşti, la Cupa Minerul din Baia Mare şi a ocupat locul 2 la Cupa Ţării Oaşului.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.