20.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Ciprian Crăciun, Beniamin Urs, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: Cine merge la dezvoltare şi transporturi. Ce va face preşedintele?(reluare) 01.30 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 02.45 Cultură – Opera filozofică a lui Vasile Lucaciu, repusă în circulaţie dupa 130 de ani. 04.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 05.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko, invitaţi: Bekessy Elisabeta, Gabor Ferenc. Titlul emisiunii: Primăvara aceasta şi casele pot deveni mai verzi.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.15 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii: Omul cotemporan şi negarea lui Dumnezeu. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Ciprian Crăciun, Beniamin Urs, Ioan Leitner. Titlul emisiunii: Cine merge la dezvoltare şi transporturi. Ce va face preşedintele?(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Panoramic sportiv, cu Ionu Blăjan, invitat: Gheorghe Popdan. Titlul emisiunii: Sportul şcolar eminescian în 2018 şi 2019. 14.20 Teleshopping 14.40 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii:Cum ne conformăm la programele ecologice şi la ţinta de reciclare. 15.25 Cultură – Opera filozofică a lui Vasile Lucaciu, repusă în circulaţie dupa 130 de ani. 17.00 Zone Folclorice 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct 23.00 Cultură

Klaus Iohannis îi răspunde lui Liviu Dragnea

Scris de I. Z., 05 decembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele Klaus Iohannis susţine că nu s-a ocupat de revocarea lui Liviu Dragnea, aşa cum l-au acuzat liderii puterii, dar crede că încercarea merită reluată.

„Nu am avut timp de aşa ceva, dar încercarea merită reliată şi sper că opoziţia va reuşi”, a spus Klaus Iohannis, citat de Mediafax.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a acuzat, miercuri, că şeful statului Klaus Iohannis s-ar afla în spatele acţiunii din Parlament.

„Nu e prima dată când au cerut revocarea. Ei de fapt nici nu au votat. Astăzi am văzut o încercare eşuată de a prelua cu japca o instituţie a statului. Vor să ia cu japca şi Parlamentul şi vor să ia şi România. Asta e stilul lui Iohannis, aşa cum a luat cu japca casele din Sibiu, aşa vreau să ia şi instituţiile care îl deranjează. Nu se întâmplă nimic fără coordonarea lui Klaus Iohannis. De câteva săptămâni bune, o parte dintre liberali şi unii dintre foşti membri ai PSD se tot lăudat că au sprijinul ui Iohannis şi că îi protejează şi încurajează să preia cât mai mulţi oameni de la conducerea Camerei Deputaţilor”, a declarat Liviu Dragnea.

Asta după ce prim-vicepreşedintele PNL, deputatul Raluca Turcan, a cerut, miercuri dimineaţă, în şedinţa de plen a Camerei Deputaţilor, revocarea lui Liviu Dragnea de la conducerea acestui for legislativ. De asemenea, ea a cerut şi revocarea lui Florin Iordache din funcţia de vicepreşedinte.

Abonează-te acum Online!
 1. Dac Bulibas a spus: 07 decembrie 2018, ora 11:56

  Lui Dracnea i-as oferi tot ceeea ce mi-a oferit si mie si anume : batai de cap si cheltuieli inutile !, codimentat cu reducerea salariului acestuia la nivelul pregatirii lui ca sa simta pe pielea si buzunarul lui anormitatile pe care le-a facut si pe care continua sa le faca. Acest om nu are capacitatea si pregatirea de a conduce o tara nu stie sa-si aleaga si sa puna oameni potriviti pe functii, nu are un plan concret, totul merge la intamplare, in deriva. Daca acest om este in fruntea PSD Va puteti imagina cum sunt ceilalti ?……Vai de capul nostru !.

 2. pista a spus: 06 decembrie 2018, ora 19:51

  bre,lui Dragnea ce-i oferi?

 3. Babacu a spus: 06 decembrie 2018, ora 14:33

  Mai, voi sinteti suparati pe Iohannis cind spune „Dragi romani”, daca ar spune „Dragi romani , maghiari, germani si alte nationalitati” ar fi un presedinte bun, nu? Nu-l votati? Nici o problema, o sa-l voteze altii, oricum n-are adversar la urmatoarele alegeri, dar nu pentru ca e bun, ci pentru ca ceilalti sint prea rai.

 4. zoli a spus: 06 decembrie 2018, ora 11:09

  D-le Dac pe linga faptul ca esti #bulibas#mai esti si prost

 5. Dac Bulibas a spus: 06 decembrie 2018, ora 09:55

  Asta meritati !… demult trebuia sa-l debarcati pe mincinosul imputit Iohanescu. Eu n-am sa-l mai votez si nici majoritatea maghiarilor n-o sa-l mail voteze pe Iohanescu !. Sper sa nu mai apuce sfarsitul mandatului ca sa mai primeasca o casa si de la statul roman pt. ceea ce a facut.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.