00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu , invitaţi: Mariana Sălăgean, Ştefan Kaiser, Ciprian Costea . Titlul emisiunii: Conducerea PSD va stabili marţi candidatul pentru prezidenţiale . (reluare) 01.40 Ne Cheamă Natura 02.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 03.25 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Romeo Nicoară. Titlul emisiuni: Deputat Romeo Nicoară – raport din parlament. 05.40 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Noua lege a pensiilor şi ultimele modificări.(reluare) 09.00 La Psiholog 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcel Malanca, Nicolae Pop, Adriana Huja. Titlul emisiuni: Activităţi dedicate satului românesc în Protopopiatul Ortodox Oaş. 10.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Rafaelo Varga. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu , invitaţi: Mariana Sălăgean, Ştefan Kaiser, Ciprian Costea . Titlul emisiunii: Conducerea PSD va stabili marţi candidatul pentru prezidenţiale . (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 14.35 Teleshopping 14.50 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 17.00 Street Music Festival – la Satu Mare. 18.00 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.00 Ne Cheamă Natura 18.07.2019

Jucător din Livada bătut la meciul cu Someşul Odoreu

Scris de Constantin Demian, 16 mai 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Ca de obicei, comunicatul Comisiei de Disciplină postat pe site-ul AJF Satu Mare este sec, fără oferirea unor detalii despre unele incidente petrecute în fotbalul judeţean. Aşa şi comunicatul despre incidentele petrecute la Odoreu pe care îl redăm mai jos.

”La partida Someşul Odoreu – AS Livada, pentru incidentele petrecute după terminarea jocului, sunt invitaţi oficialii jocului şi delegaţii celor două echipe la şedinţa care va avea loc în 21.05.2019.”

Ce s-a petrecut la Odoreu nu ni se spune dar, pe surse, de la martori oculari, am aflat că un jucător de la AS Livada a fost lovit de câţiva spectatori turbulenţi. Evenimentul nu a fost consemnat în raportul arbitrului sau al observatorului, dar jucătorul în cauză s-a prezentat la AJF unde a depus o reclamaţie. Aşteptăm acum judecata Comisiei.

Pe lângă evenimentul de mai sus s-au mai petrecut şi alte fapte care încalcă regulamentele, înjurături, molestări, jucători folosiţi pe fals etc.

La Doba – Oar a fost eliminat jucătorul Deak Marius (Doba) pentru cumul de cartonaşe galbene. Va fi suspendat o etapă şi amendat cu 20 de lei.

La Căuaş – Santău au fost eliminaţi Ostate Vlăduţ (Santău) şi Rozs Tamas (Santău) pentru molestare verbală a arbitrului. Cei doi au fost suspendaţi două etape şi amendaţi cu 75 de lei.

Jocul Crucişor – Bercu a fost omologat cu 3-0 în favoarea echipei oaspete pentru că echipa gazdă a utilizat un jucător în stare de suspendare.

La jocul Recolta Sanislău – Frohlich Foieni a fost eliminat Rochian Norbert pentru bruscarea adversarului. Va fi suspendat două etape şi amendat cu 75 de lei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.