Joi, în Galeriile de Artă ale Primăriei Satu Mare, un nou vernisaj de arte vizuale

Scris de Ioan Aniţaş, 01 septembrie 2021 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

După cum am aflat de la pictorul Gergelyi Csaba, preşedintele Asociaţiei Artiştilor Plastici Satu Mare, joi, 2 septembrie, în Galeriile de Artă Plastică ale Primăriei Satu Mare, începând cu ora 17, o să aibă loc un nou vernisaj de arte vizuale.

Manifestarea expoziţională este organizată de asociaţia mai sus menţionată, în colaborare cu Primăria şi Consiliul Local Satu Mare şi cu suţinerea Consiliului Judeţean Satu Mare. Cu această ocazie expun artiştii plastici: Belánszky-Demkó Beáta, Keresztesi Monica, Rátz Izabella, membrii Asociaţiei Artiştilor Plastici Satu Mare. Programul cultural este asigurat de Grupa de dans a Liceului Teoretic “Johann Ettinger” şi a Organizaţiei Tinerilor Germani Sătmăreni “Gemeinsam”, pregătită de Rist Maria Gabriela. Moderator al evenimentului cultural este Varga Maria. Organizatorii aduc în atenţia potenţialilor vizitatori şi participanţi la vernisaj, că se menţin măsurile menite a evita răspândirea noului virus Covid-19. Accesul se face cu masca de protecţie pentru cei nevaccinaţi, iar pentru vaccinaţi, pe baza adeverinţei de vaccinare.

Expoziţia rămâne deschisă vizitatorilor în perioada 2 – 22 septembrie.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517