21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

Iosif Vigu la Kisvarda

Scris de Constantin Demian, 10 august 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Aşa este, Iosif Vigu ajunge sâmbătă la Kisvarda. Dar să nu vă gândiţi că în calitate de antrenor la echipa care activează în prima Ligă a Ungariei la fotbal.

Maestrul Ioşca Vigu va fi prezent în oraşul maghiar în calitate de spectator la meciul Kisvarda – Ferencvaros Budapesta invitat fiind de tatăl lui Cornel Ene, fost jucător al Olimpiei, descoperit în urmă cu 10 ani de Zoltan Ritli.

“Merg la meci în calitate de invitat. Sper să fie un joc interesant” a spus ex internaţionalul român care, pe această cale, le cere scuze celor de la Olimpia MCMXXI că nu poate onora invitaţia de a fi prezent la festivitatea de prezentare a echipei.

Abonează-te acum Online!
 1. Dac Bulibas a spus: 12 august 2018, ora 08:44

  Educatie exista si nu numai in lb. romana !. Mai exista si conationali a caror lb. materna nu este lb. romana !. Nici facultate de litere nu face toata lumea. Ca urmare cand @hehe va vorbi si va scrie corect in alta limba decat cea romana atunci sa vina si sa dea lectii. Dar pun pariu ca in general @hehe nu stie sa vorbeasca sau sa scrie nici macar ca mine !!!. Lb. romana este ultima mea de pe liste de preferinte si asa a fost tot timpul. Ca urmare nu am pus si nu pun mare accent pe ea !. Si la scoala abia am trecut la aceasta materie. Dracu sa-l ia !.

 2. hehe a spus: 12 august 2018, ora 00:44

  inteleg ca judetul sm nu exceleaza in educatie. e ok.
  dar banii NAIBII pe care „I-A primit acolo”, nu pe care „LE-A primit acolo”.
  in alta ordine de idei, suntem unde suntem la nivel judetean dar si la nivel national pentru ca preferam sa ne mancam intre noi in loc sa facem totul sa fim mai buni decat cei pe care ii criticam.

 3. Dac Bulibas a spus: 11 august 2018, ora 12:26

  Pe acesta nu l-a interesat niciodata Olimpia doar banii pe care le-a primit acolo. Pt. bani asta face orice daca trebe si latra asa cum a fost cazul si la momentul redenumirii Stadionului Olimpia in D.P. Din cate stiu pe atunci a fost angajatul prodanilor. Este un fel de „denuntator de serviciu „.

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.