Iohannis merge la o reuniune PNL | Informaţia Zilei

Iohannis merge la o reuniune PNL

Scris de Vasile Andreica, 13 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, sâmbătă, de la ora 17:00, la Adunarea Regională a organizaţiilor PNL – Est, la Constanţa, eveniment la care vor fi prezenţi preşedintele PNL Ludovic Orban şi prim-vicepreşedinţii Raluca Turcan, Rareş Bogdan şi Iulian Dumitrescu.

„Partidul Naţional Liberal organizează sâmbătă, 14 septembrie a.c., Adunarea Regională a organizaţiilor PNL – Est, la Constanţa, începând cu ora 17.00. La eveniment va lua parte Preşedintele României, Klaus Iohannis, alături de circa 1.300 de membri şi simpatizanţi ai PNL, parlamentari, aleşi locali din regiune”, se arată în comunicat.

Tot sâmbătă, începând cu ora 10.30, Klaus Iohannis se va afla la Şcoala de Vară “Generaţia Altfel”, organizată de Tineretul Naţional Liberal (TNL) în staţiunea Venus.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517