Iohannis îşi continuă discursul războinic la adresa PSD | Informaţia Zilei

Iohannis îşi continuă discursul războinic la adresa PSD

Scris de Vasile Andreica, 28 octombrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Preşedintele în exerciţiu spune că social-democraţii sunt “înşurubaţi” în toate structurile statului

Preşedintele Klaus Iohannis a lansat sâmbătă, la Liga Aleşilor Locali ai PNL, un atac dur la adresa PSD despre care susţine că “a încercat să acapareze întregul stat, toate marile sisteme”. Preşedintele spune că PSD, dinspre care vine un “iz de comunism”, este “înşurubat” în toate structurile statului şi că numai prin vot România se poate elibera de “rămăşiţele comunismului”.

“Este extrem de important să convingem oamenii nu doar prin fapte (…) E nevoie de optimism, de entuziasm şi de convingere. Asta înseamnă o campanie politică. Oamenii trebuie să îşi dorească să vă aleagă, să ne aleagă pentru a face România normală” a spus Klaus Iohannis sâmbătă, adresându-se aleşilor locali liberali.

Iohannis: Suntem în război împotriva PSD-ului

“Suntem în război împotriva PSD-ului care a încercat să acapareze întregul stat, toate marile sisteme. PSD-ul nu a atacat doar statul, PSD-ul nu a atacat doar marile sisteme publice, nu a atacat doar democraţia românească, PSD-ul i-a atacat pe români şi pentru asta cineva trebuia să ia partea românilor şi asta am făcut eu, împreună cu voi” le-a spus Iohannis primarilor şi consilierilor aleşi din partea PNL în administraţiile locale.

Candidatul susţinut de PNL a adăugat că în ultimii 30 de ani democraţia în România a fost instaurată “greu”, dar “parcă aşa un iz de comunism tot mai simţim dinspre PSD.” “Pesediştii sunt o forţă politică care, din păcate, a inhibat în perioade importante dezvoltarea României. Fără PSD am fi fost mult mai departe. (…) Românii sunt un popor harnic. În 30 de ani ne-am fi ridicat la acelaşi nivel (cu alte ţări europene – n.r.) dacă nu am fi avut piedica majoră numită PSD şi să nu vă imaginaţi cumva că prin câştigarea europarlamentarelor şi a referendumului a fost învins, nici vorbă. PSD-ul este un partid imens, PSD-ul este adânc înşurubat în toate structurile statului, iar resetarea statului român, deschiderea căii spre România normală se poate face într-un singur fel: prin vot. Numai printr-un vot românii pot alege o conducere democratică în adevăratul sens al cuvântului. Numai prin vot ne eliberăm de rămăşiţele comunismului şi de un PSD care a inhibat dezvoltarea României”, a mai spus Iohannis.

Ideea României normale

“Ce înseamnă România  normală, în definitiv? (…) România normală este România meritocraţiei. Pentru alţii România normală înseamnă o Românie care garantează siguranţa cetăţeanului. (…)

Într-o Românie normală românii se întorc acasă, într-o Românie normală românii se întorc fiindcă majoritatea dintre cei plecaţi, în realitate au plecat fiindcă nu şi-au mai găsit locul în România inhibată de pesedişti şi atunci într-o Românie normală bunicii nu mai plâng de dorul nepoţilor. Într-o Românie normală,  toţi participă la viaţa socială, fiecare om are valoare, iar noi trebuie să instituim un stat care recunoaşte valoarea fiecărui om, asta aşteaptă românii de la PNL, partidul oamenilor liberi”, a mai afirmat Klaus Iohannis.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517