Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Aurelia Pop. Mihaela Ghiţă, titlul emisiuni: Federaţia Sanitas se pregăteşte de proteste (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Alexandru Horvat, Radu Ulmeanu, Adrian Pop, titlul emisiunii: 38 de localităţi, din 15 judeţe afectate de o nouă furtună (reluare) 02.24 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii, chemaţi să se implice în Săptămâna Mobilităţii Europene 03.07 Folkshop la Satu Mare Shopping Plaza 04.31 Info magazin, cu Adriana Tivadar 04.50 Info studio, cu Eva Laczko, titlul emisiunii: Sătmărenii şi Raza Speranţei de 15 ani alături de copiii suferinzi de boli maligne 05.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Livada de nuci, o adevărată fabrică de bani 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Arnold Anzik 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitaţi Aurelia Pop. Mihaela Ghiţă, titlul emisiuni: Federaţia Sanitas se pregăteşte de proteste (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.37 Iată omul, cu Gabriel Ghişan, invitat Laura Diana Bota 10.35 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy, titlul emisiunii: Cetăţenii, chemaţi să se implice în Săptămâna Mobilităţii Europene 11.07 Inaugurarea noului showroom Lebăda 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi Alexandru Horvat, Radu Ulmeanu, Adrian Pop, titlul emisiunii: 38 de localităţi, din 15 judeţe afectate de o nouă furtună (reluare) 13.00 Ştiri 13.40 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Loredana Aracs, titlul emisiunii: Diagnostic şi tratament în bolile oncologice 14.12 Teleshopping 14.28 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Budău, titlul emisiunii: Cum să vedem binele în orice situaţie 15.25 Concert Inedit 15.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu, titlul emisiunii: Vasile Moiş – raport la 2.190 de zile 16.51 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitaţi Carmen Bratosin, Ovidiu Pop, titlul emisiunii: File din istoria Colegiului Mihai Eminescu 17.50 Sport, meci de fotbal, Unirea Tăşnad-U Cluj 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu 21.30 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, titlul emisiunii: Carnea de struţ, delicatesă în bucătărie 22.30 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 23.30 Ştiri

Invitaţie pentru oamenii de afaceri sătmăreni la Maramureş Business Club

Scris de Viorica Shibata, 25 octombrie 2012 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Prima ediţie a evenimentului de afaceri Maramureş Business Club va aduce pe scenă trei dintre cele mai influente personalităţi politice şi de business din România. Evenimentul va avea loc în 2 Noiembrie la Millennium Business Center, în Baia Mare, şi se adresează tuturor reprezentanţilor mediului de afaceri din judeţ, manageri, antreprenori, specialişti şi angajaţi. La Maramureş Business Club, participanţii vor avea parte şi de o sesiune interactivă de business networking, o degustare de vinuri şi concursuri cu premii constând în cărţi de business, oferite de Editura Publica.

 

Între speakerii care vor fi prezenţi la eveniment se numără Marius Ghenea, antreprenor în serie, cel mai cunoscut business angel din România, şi invitat permanent al emisiunii „Arena Leilor”, care va vorbi despre soluţiile de dezvoltare a afacerilor antreprenoriale. Profesorul Vasile Puşcaş, fostul Negociator Şef al Aderării României la U.E., şi un cunoscut al mediilor politice de la Bruxelles, le va împărtăşi participanţilor care vor fi fondurile europene alocate ţării noastre în perioada 2014-2020, în contextul noii strategii Europa 2020. Iar, Alin Fetiţa, Preşedintele Boardului de Management de la Chimica S.A. & VES S.A. Group, le va aduce participanţilor la eveniment un studiu de caz vizând aplicarea metodelor de Turnaround Management, dedicate restructurării companiilor aflate în dificultăţi financiare.

 

Deschiderea oficială a evenimentului Maramureş Business Club va fi prezidată de Cătălin Cherecheş, Primarul Municipiului Baia Mare, şi de Ciprian Borşan, Iniţiatorul şi Fondatorul Maramureş Business Club. Primarul Cătălin Cherecheş, le va prezenta participanţilor şi planurile Primăriei Baia Mare pentru dezvoltarea economică a oraşului.

 

Evenimentul este susţinut şi organizat de Ciprian Borşan, consultant în Marketing şi Vânzări, care după absolvirea Facultăţii de Stiinţe Economice, de la Universitatea Babeş-Bolyai din Cluj Napoca, a dezvoltat câteva proiecte online de succes şi a activat în companii ca Royal Bank of Scotland, Darian DRS sau iVox, în ultimele două ocupând poziţii de management. Din 2011 locuieşte în Baia Mare, unde doreşte să lanseze un proiect care are ca principale obiective dinamizarea mediului de afaceri local şi dezvoltarea spiritului antreprenorial.

Ciprian Borşan, fondatorul Maramureş Business Club: „Cred cu tărie că Baia Mare şi judeţul Maramureş, ca multe alte regiuni din ţară, au nevoie de cât mai multe iniţiative care să sprijine crearea unui mediu de afaceri dinamic, stabil, condus de lideri bine pregătiţi, conectaţi în permanenţă la realităţile globale şi cu o viziune construită pe baze solide. Numai în acest mod putem evolua într-un mod sustenabil şi putem dezvolta afaceri cu impact regional sau global, creatoare de valoare pentru economia românească.

Evenimentul de afaceri Maramureş Business Club s-a născut din dorinţa de a dinamiza mediul de afaceri local, prin facilitarea dialogului constructiv şi a schimbului de idei între reprezentanţii acestuia şi prin facilitarea accesului la ultimele noutăţi şi tendinţe din diverse domenii de interes, cu accent pus pe aplicabilitate şi studii de caz.”

Cei interesaţi pot afla mai multe informaţii despre eveniment pe site-ul oficial< www.MaramuresBusinessClub.ro

 

Parteneri eveniment: Primăria Municipiului Baia Mare, Ascending Interactive, Crama Rotenberg, Grupul Cerneştean, Clubul Întreprinzătorului Român, iVox, CashControl, Editura Publica, Amideco şi Viewfinders Photography.


Parteneri media: Informaţia Zilei, Szatmari Magyar Hirlap,Informatia TV

 

Abonează-te acum Online!
Baby Trend
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.