13.08.2018 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu invitaţi: Vasile Ciocan, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Mitingul diaspora, o încercare de lovitură de stat? (reluare) 01.30 Cultură, Samfest jazz. 03.35 Ne cheamă Natura 04.20 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Ioan Nichita. Titlul emisiuni: Ioan Nichita – rapor la 16060 de zile . 05.25 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Daniela Culic. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Barta Zoltan. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Cristina Bala, Marria Ban . Titlul emisiunii: Tot mai mulţi voluntari la asociaţia Stea.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu Anzik Arnold . 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Fericirea cea care a crezut. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu invitaţi: Vasile Ciocan, Ciprian Crăciun. Titlul emisiunii: Mitingul diaspora, o încercare de lovitură de stat? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Daniela Culic. 14.45 Teleshopping 15.00 Cultură, Vacanţe de vis 15.40 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Ioan Nichita. Titlul emisiuni: Ioan Nichita – rapor la 16060 de zile . 17.00 Cultură, Judeţul Satu Mare 18.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad, la al doilea start consecutiv în Liga 3. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Eugenia Sabău. Titlul emisiunii: Tot ce trebuie să ştim despre noua lege a pensiilor. (reluare) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură

Investiţii majore la Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare

Scris de I. Z., 08 februarie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare

Spitalul Judetean de Urgenta Satu Mare

Sprijinul acordat de Consiliul Judeţean Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare a devenit tot mai consistent în ultimii trei ani. Se poate observa în acest sens o creştere remarcabilă în alocarea fondurilor pentru dezvoltarea infrastructurii spitaliceşti,

 

după cum se observă în analiza datelor din tabelul de mai jos, ne anunţă Conducerea SJU printr-un comunicat:

 

 

Din punct de vedere al reparaţiilor capitale, din bugetul alocat se vor reabilita următoarele secţii:

Neurologia, Chirurgia Generală, AŢI,  Urologie, Bloc alimentar, Prosectura I şi II, Staţie Centrală de Sterilizare, reparaţii capitale secţia ext. Tăşnad, lucrări de consolidare CT şi RMN, Amenajare, reabilitare sistem de parcare şi taxare.

Cu privire la articolul din 08.02.2018 consemnat de domnul Cozma Adrian, în ziarul ”Informaţia zilei”, putem afirma că la nivelul SJUSM în luna noiembrie a anului 2017 s-a achiziţionat o autoutilitară Ford Transit Courier în valoare de 60.188,16 lei. Autoutilitara este utilizată strict pentru transportul de medicamente, materiale sanitare, alimente etc.

  Altfel, Spitalul Judeţean de Urgenţă Satu Mare, în parteneriat cu Consiliul Judeţean Satu Mare, a accesat Fonduri Europene nerambursabile pentru dezvoltarea infrastructurii, în cadrul următoarelor proiecte transfrontaliere:

Prin prisma datelor prezentate mai sus este vizibil efortul depus de Consiliul Judeţean Satu Mare prin alocarea de resurse pentru consolidarea şi dezvoltarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare.      

Abonează-te acum Online!
  1. vasile satmareanu a spus: 13 februarie 2018, ora 11:44

    De acord cu investitiile !! Dar , Dar !Intii si intii trebuia inceput cu Laboratorul de analize medicale ! Fara un Laborator de Analize performant nu exista diagnostic corect si eficienta in actul medical ! E adevarat ca in acest moment Mafia din domeniul privat al analizelor de laborator controleaza Totul ! Inclusiv bugetul Spitalului Judetean Satu Mare !

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.