Învăţător, acuzat că ar fi lovit cu băţul peste mâini un elev, pentru că nu ştia tabla înmulţirii

Scris de Vasile Nechita, 23 ianuarie 2023 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Un învăţător din cadrul şcolii din Protopopeşti, judeţul Vaslui, este subiectul unei anchete demarate de către Inspectoratul Şcolar Judeţean Vaslui. Potrivit publicaţiei Vremea Nouă, bărbatul de 61 de ani a fost acuzat că ar fi lovit cu băţul peste mâini un elev în vârstă de 7 ani, pe motiv că nu ar fi ştiut tabla înmulţirii.

Cazul a ajuns în atenţia autorităţilor după ce părinţii minorului ar fi scris, în mediul on-line, cele întâmplate la şcoală. “Deocamdată, la şcoala din Protopopeşti s-au deplasat doi colegi din cadrul Inspectoratului Şcolar şi un consilier. Se fac cercetări pentru a se stabili, cu exactitate, ce s-a întâmplat. În funcţie de rezultate, se vor lua toate măsurile ce se impun în astfel de cazuri», a declarat inspectorul general al ISJ Vaslui. La această oră, ancheta este în plină desfăşurare, precizează jurnaliştii de la Vremea Nouă.

„O echipă formată din doi inspectori din cadrul instituţiei s-a deplasat la şcoala respectivă, pentru a efectua verificări cu privire la aspectele semnalate. Vom reveni cu un punct de vedere, în funcţie de rezultatele acestor verificări”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IŞJ Vaslui.

Potrivit AGERPRES, până la această dată nu a fost înregistrată o plângere la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vaslui cu privire la acest caz.

Abonează-te acum Online!
  1. Paris a spus: 23 ianuarie 2023, ora 18:48

    Si carei problema si eu am primit si nu sa intimplat nimic ……Acuma este invers elevi bat profesori pe ce planeta traim ….

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517