Interpreta Ana Holdiş Pop, la ceas aniversar | Informaţia Zilei

Interpreta Ana Holdiş Pop, la ceas aniversar

Scris de I. Z., 30 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Binecunoscuta şi îndrăgita interpretă a cântecului popular românesc Ana Holdiş Pop îşi serbează joi, 30 ianuarie, ziua de naştere.

În buchetul vieţii sale încă un fir de trandafir, iar în cariera artistică iat-o pe Ana Holdiş Pop păşind în cel de-al 43-lea an în care încântă publicul iubitor de cântec popular cu glasul său. De-a lungul anilor, interpreta care cântă cu măiestrie şi drag zona de Codru a reuşit să adune în lada de zestre, până la urmă a noastră, a tuturor, o bogată colecţie de nestemate, material discografic care pune în valoare frumuseţea Codrului pe care Ana Holdiş Pop l-a cercetat pas cu pas în căutare de folclor.

Cel mai recent album ce poartă semnătura artistei realizat în colaborare cu instrumentistul Vlad Jurchiş şi Taraful Ceatăra Carei, “Cânt la lume că mi-i dragă”, a ajuns la publicul iubitor de folclor în noiembrie anul trecut, odată cu lansarea lui într-un mare spectacol aniversar “Ana Holdiş Pop – 40 de ani de cântec”. Tot anul trecut a văzut lumina tiparului şi cartea “Ana Holdiş Pop – o viaţă de cânt şi dor”, carte scrisă de Ioana Vladimirescu reprezentând primul volum al Colecţiei “Personalităţi sătmărene”, Editura Solstiţiu.

La ceas aniversar, ne alăturăm familiei, prietenilor, celor ce o aplaudă mereu la scenă deschisă, pentru a-i transmite multă sănătate, putere de muncă, împliniri şi bucurii.

La mulţi ani!

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517