19.10.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 01.45 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop. 02.50 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 04.25 Cultură – 10x10 Născut în România 05.35 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct cu Laczko Eva, invitat: Hrihorişan Felicia. Titlul emisiuni: Noi concursuri, noi provocări pentru Cutezătorii Munţilor.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Aracs Loredana. Titlul emisiunii: Prevenţie, diagnostic şi tratament în cancerul la sân. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Kiss Jozsef, Papellas Istvan. Titlul emisiunii: Rolul comunităţii creştine în protejarea vieţii. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Iuliu Ilyes, Augustin Iştoc, Horea Adrian Ungur. Titlul emisiunii: La fiecare ieşire externă, preşedintele Iohannis atacă România. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Cultură – Inaugurarea bibliotecii Petru Bran 14.30 Teleshopping 14.45 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Participarea voluntarilor sătmăreni la Ziua de Curăţenie Naţională 15.2o Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Vasile Antal. 16.15 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu,invitat: Livia Haidu. Titlul emisiuni: Livia Haidu – raport la 10.220 de zile. 17.10 Cultură – Zilele culturale Poesis – Recital de poezii 18.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Primi secretari şi relaţiile lor cu miliţia. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură – Russian Night la Poesis – Concert cu Tania Pop.

În Vama Petea se înregistrează aglomeraţie încă de la orele dimineţii

Scris de Adriana Tivadar, 17 aprilie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

 

 

www.politiadefrontiera.ro – aplicaţia Trafic Online

Sătmărenii care au petrecut acasă Sărbătorile Pascale încep deja să se reîntoarcă înapoi în ţările unde îşi câştigă pâinea. Acest lucru se poate observa cel mai bine în punctele de trecere a frontierei (PTF) din judeţul Satu Mare, unde se înregistrează aglomeraţie încă de la orele dimineţii.

În a doua zi de Paşti pe site-ul Poliţiei de Frontieră Române în jurul orei 10 timpii de aşteptare afişati la PTF Petea şi PTF Urziceni, pe sensul ieşire din ţară este de aproximativ 50 de minute. Sunt puse la dispoziţia călătorilor toate cele 5 benzi de circulaţi însă, din cauza numărului mare de autoturisme şi a controalelor înăsprite se preconizează că timpii de aşteptare în punctele de trecere a frontierei vor creşte semnificativ.

Înainte de a porni la drum înarmaţi-vă cu răbdare şi urmaţi sfatul poliţiştilor de frontieră. Intraţi pe site-ul www.politiadefrontiera.ro şi accesaţi aplicaţia Trafic Online. Astfel veţi afla în timp util care sunt timpii de aşteptare din vămi şi veţi avea posibilitatea de a vă reconfigura traseul spre un alt punct de trecere a frontierei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.