În trei zile, poliţiştii sătmăreni au dat amenzi în valoare totală de peste 90.000 lei | Informaţia Zilei

În trei zile, poliţiştii sătmăreni au dat amenzi în valoare totală de peste 90.000 lei

Scris de Matei Larisa, 13 august 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »

Peste 230 de conducători auto au fost sancţionaţi contravenţional în acest sfârşit de săptămână, în perioada 9 – 11 august, de către poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Satu Mare.

Ca de obicei, aceştia au desfăşurat mai multe acţiuni pe raza judeţului, pentru depistarea conducătorilor auto care încalcă normele rutiere şi pentru prevenirea accidentelor rutiere. Valoara totală aproximativă a sancţiunilor contravenţionale a fost de 93.000 lei.

De asemenea, au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 56 conducători auto.

Înregistrat de aparatul radar cu o viteză de 176 km/ h

Astfel, 23 de conducători auto cu vârste cuprinse între 20 şi 54 de ani au fost filmaţi şi înregistraţi de aparatul radar rulând cu viteze de la 103 km/h la 176 km/h, pe raza judeţului Satu Mare atât în interiorul cât şi în afara localităţilor.

De asemenea, tot în acest sfârşit de săptămână, 25 de şoferi au fost depistaţi de poliţişti la volanul unor autoturisme pe raza judeţului, sub influenţa băuturilor alcoolice, astfel fiind testaţi cu aparatul alcooltest au rezultat concentraţii alcoolice de la 0,04 mg/l la 0,39 mg/l alcool pur în aerul expirat. Faţă de toţi aceştia, poliţiştii au dispus suspendarea dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice pentru 90 de zile.

Tineri prinşi sub influenţa substanţelor psihoactive

Totodată, în urma acţiunilor organizate de poliţiştii Serviciului Rutier în acest sfârşit de săptămână, aceştia au identificat pe raza localităţilor Mesteacăn, Batarci, Bixad şi Negreşti Oaş, 4 tineri de 27, 28, respectiv 29 de ani, care se aflau la volanul unor autoturisme sub influenţa substanţelor psihoactive.

Abonează-te acum Online!
  1. Lena a spus: 13 august 2019, ora 09:45

    Macar de ar folosi banii din amenzi pentru dezvoltarea orasului

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Goldis Admitere

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517