Program ITV: 00.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 01.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 02.30 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 03.33 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 04.40 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Emil Palincaş. Titlul emisiunii: Legumicultorii din Halmeu folosesc seminţe din străinătate 05.28 Restauratorii de muzeu 05.55 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Agnes Diaconu. Titlul emisiunii: Tratamentul fără interferon accesibil pacienţilor cu hepatita C 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul Willy 08.00 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Oszkar Szabo. Titlul emisiunii: Vor reuşi taximetriştii sătmăreni să marojeze tarifele? (reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea Prinzinger Zsoka 09.45 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat Elisabeta Bekessy. Titlul emisiunii: Acţiuni dedicate Zilei Europene a Parcurilor şi Zilei Mondiale a Mediului 10.25 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat Florin Fodoruţ. Titlul emisiunii: Susţin căsătoria dintre un bărbat şi o femeie 11.20 Teleshopping 11.35 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi Tiberiu Gunthner, Claudiu Ţinca, Dumitru Pop. Titlul emisiunii: De ce amână PSD învestirea guvernului Dăncilă? (reluare) 13.00 Ştiri 13.45 Mesager educaţional, cu Vasile Nechita, invitat Adina Ciutan. Titlul emisiunii: De ce nu au îndemânări de redactare absolvenţii de liceu? 14.28 Teleshopping 14.45 Zone folclorice, cu Ioana Vladimirescu 15.45 În slujba comunităţii, cu Mihai Sălceanu. Titlul emisiunii: Lorand Turos raport la 4.410 zile 16.50 Viaţa la ţară, cu Ioan Aniţaş, invitat Ferencz Levente. Titlul emisiunii: Cerbii lopătari din Supur, o atracţie pentru turişti 17.55 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat Cristian Popa. Titlul emisiunii: Unirea Tăşnad a început pregătirile cu un nou antrenor 18.30 Audienţe în direct, cu Sergiu Podină, invitat Vasile Fănăţan. Titlul emisiunii: Satu Mare, un oraş poluat? (reluare) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat Iulian Pfau Sălăgeanu. Titlul emisiunii: Tinerii şi locul de muncă 22.30 La psiholog, cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiunii: Cu fericirea la psiholog 23.30 Ştiri

În redacţiile Informaţia TV şi Informaţia Zilei au poposit primii colindători

Scris de Adriana Tivadar, 19 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Clasa a II-a B de la Şcoala Gimnazială ”Avram Iancu„ Satu Mare

Clasa a II-a B de la Şcoala Gimnazială ”Avram Iancu” Satu Mare

An de an, înainte de Crăciun, sute de colindători aduc în redacţia cotidianului Informaţia Zilei vestea Naşterii Pruncului Isus. Luni, 18 decembrie 2017, în redacţia noastră au poposit primii colindători. Este vorba despre o clasă de elevi de la Şcoala Gimnazială “Avram Iancu” Satu Mare şi corul “Urmaşii lui Lucaciu” din Apa. 

Redactorii cotidianului i-au aşteptat pe colindători cu nerăbdare şi i-au ascultat cu mare bucurie vestind Naşterea Pruncului Iisus.
    Primii care ne-au colindat şi ne-au făcut urări în acest an,  au fost cei 26 de copii din clasa a II-a B de la Şcoala Gimnazială ”Avram Iancu„ din Satu Mare. Ei au fost însoţiţi de doamna lor învăţătoare, Margareta Sucitu, şi nu se află la prima vizită la noi.
    “Sunteţi o echipă deosebită şi deja ne-am făcut un obicei din a vă colinda. Am fost aici şi în urmă cu doi ani, când eram mai micuţi, anul trecut am lipsit fiindcă am făcut serbare şi nu am umblat cu colinda, şi poate vom veni şi anul următor„ este de părere Margareta Sucitu.
Membrii corului “Urma;ii lui Lucaciu” au colindat în straie populare
    Apoi i-am primit cu mare drag pe membrii corului ”Urmaşii lui Lucaciu” din Apa care s-a format în anul 2014 la iniţiativa profesorului de religie şi muzică care predă la Şcoala Gimnazială ”Vasile Lucaciu” din localitate, Tarţa Felix. Corul este alcătuit din 16 fete şi 2 băieţi, cu toţii elevi la şcoala din Apa. Colindătorii au fost îmbrăcaţi în port popular şi ne-au cântat frumoase colinde tradiţionale. Fetele au fost acompaniate la orgă şi saxofon de cei doi băieţi. Alături de aceştia a fost şi Apan Ioana prof. de geografie la Şcoala Gimnazială din Apa.
    În semn de mulţumire pentru urările făcute, fiecare colindător a primit câte o punguţă cu dulciuri şi invitaţia de a reveni în redacţia noastră şi cu alte ocazii. Nu în ultimul rând le-am urat şi noi sărbători fericite şi un An Nou mai bun.
Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.