10.07.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 01.35 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 02.35 Cultură, Samfest jazz. 04.45 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona . 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenorul: Simona Niste . 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitat: Constantin Demian, Daniela Silaghi. Titlul emisiunii: Care sunt cele mai mari probleme ale adolescenţilor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia, cu antrenoarea: Ilyes Ilona. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil, cu Ioana Vladimirescu, invitat: Lia Marinela Avram. 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitaţi: Barta Barnabas, Gordan Dalma, Gsiszar Lorant. Titlul emisiunii: La Satu Mare se organizează Întâlnirea Naţională a Tineretului Catolic. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Lorand Turos, Romeo Nicoară, Alexandru Horvat. Titlul emisiunii: Război în coaliţia PSD-ALDE? (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan,invitat: Adrian Pristopan. 14.30 Teleshopping 14.50 Cultură, cu Vera Pop,invitat:Vari Vasile. Titlul emisiuni: O familie de artişti. 15.15 Educaţie ecologică, cu Cristina Bursuc, invitat: Alina Perşa. Titlul emisiunii: Asociaţia ACT4U, implicată în diverse activităţi ecologice. 16.00 Info Studio cu Laczko Eva. Titlul emisiuni: Casa zâmbetelor-oază de bucurie. 17.00 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat: Dacian Nastai. Titlul emisiunii: Dacian Nastai a devenit antrenor cu licenţă pro. 18.00 Sănătate,cu Mihaela Ghiţă, invitat: Cătălin Cismaş. Titlul emisiuni: Cum controlăm furia? 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar. 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Cultură, La Poesss a avut loc Forumul Economic Invest.

În redacţiile Informaţia TV şi Informaţia Zilei au poposit primii colindători

Scris de Adriana Tivadar, 19 decembrie 2017 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Clasa a II-a B de la Şcoala Gimnazială ”Avram Iancu„ Satu Mare

Clasa a II-a B de la Şcoala Gimnazială ”Avram Iancu” Satu Mare

An de an, înainte de Crăciun, sute de colindători aduc în redacţia cotidianului Informaţia Zilei vestea Naşterii Pruncului Isus. Luni, 18 decembrie 2017, în redacţia noastră au poposit primii colindători. Este vorba despre o clasă de elevi de la Şcoala Gimnazială “Avram Iancu” Satu Mare şi corul “Urmaşii lui Lucaciu” din Apa. 

Redactorii cotidianului i-au aşteptat pe colindători cu nerăbdare şi i-au ascultat cu mare bucurie vestind Naşterea Pruncului Iisus.
    Primii care ne-au colindat şi ne-au făcut urări în acest an,  au fost cei 26 de copii din clasa a II-a B de la Şcoala Gimnazială ”Avram Iancu„ din Satu Mare. Ei au fost însoţiţi de doamna lor învăţătoare, Margareta Sucitu, şi nu se află la prima vizită la noi.
    “Sunteţi o echipă deosebită şi deja ne-am făcut un obicei din a vă colinda. Am fost aici şi în urmă cu doi ani, când eram mai micuţi, anul trecut am lipsit fiindcă am făcut serbare şi nu am umblat cu colinda, şi poate vom veni şi anul următor„ este de părere Margareta Sucitu.
Membrii corului “Urma;ii lui Lucaciu” au colindat în straie populare
    Apoi i-am primit cu mare drag pe membrii corului ”Urmaşii lui Lucaciu” din Apa care s-a format în anul 2014 la iniţiativa profesorului de religie şi muzică care predă la Şcoala Gimnazială ”Vasile Lucaciu” din localitate, Tarţa Felix. Corul este alcătuit din 16 fete şi 2 băieţi, cu toţii elevi la şcoala din Apa. Colindătorii au fost îmbrăcaţi în port popular şi ne-au cântat frumoase colinde tradiţionale. Fetele au fost acompaniate la orgă şi saxofon de cei doi băieţi. Alături de aceştia a fost şi Apan Ioana prof. de geografie la Şcoala Gimnazială din Apa.
    În semn de mulţumire pentru urările făcute, fiecare colindător a primit câte o punguţă cu dulciuri şi invitaţia de a reveni în redacţia noastră şi cu alte ocazii. Nu în ultimul rând le-am urat şi noi sărbători fericite şi un An Nou mai bun.
Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.