În judeţul Satu Mare, 469 de candidaţi au susţinut marţi proba la Limba maternă de la BAC | Informaţia Zilei

În judeţul Satu Mare, 469 de candidaţi au susţinut marţi proba la Limba maternă de la BAC

Examenul maturităţii a continuat ieri în toată ţara cu o nouă probă scrisă.

Marţi, 23 iunie, absolvenţii de liceu, care au studiat într-o limbă a minorităţilor naţionale, au susţinut proba scrisă la disciplina Limba şi literatura maternă.

În judeţul Satu Mare au fost prezenţi 469 de candidaţi. Nu s-au prezentat la examen 2 candidaţi. La Limba şi literatura maghiară maternă au susţinut proba 424 de candidaţi din cei 426 înscrişi, iar la Limba şi literatura germană maternă au fost prezenţi toţi cei 45 de candidaţi înscrişi.

Nu au fost semnalate situaţii în care să fie depistaţi candidaţi cu temperatura peste maximul admis. Nu au fost cazuri de candidaţi eliminaţi.

Subiectele şi baremele de corectare pentru proba la Limba şi literatura maternă au fost publicate de către Centrul Naţional de Politici şi Evaluare în Educaţie, pe site-ul subiecte.edu.ro.

Următoarele probe vor avea loc astfel:
• miercuri, 24 iunie – proba obligatorie a profilului
• joi, 25 iunie – proba la alegere a profilului şi a specializării

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517