Horoscop Informaţia Zilei (6 august 2022)

Ne aflăm în zodia Leu.

BERBEC. Te întâlneşti cu o cunoştinţă, care va avea un efect pozitiv asupra ta. Ascultându-i poveştile de viaţă îţi dai seama că problema cu care te confrunţi nu este unică şi nici chiar atât de mare, au mai trecut şi alţii prin situaţii similare, sau poate chiar mai grave.

TAUR. Calculezi cu atenţie banii de care dispui sau ai să-i iei şi ajungi la o cifră destul de bunicică, deci te poţi gândi la o investiţie apreciabilă. Că vrei să cumperi o casă mai mare, o maşină, sau un obiect mai scump pe care altădată nu ţi l-ai putut lua, te simţi minunat.

GEMENI. Se încheie o colaborare care durează de o bună vreme şi se pare că a fost destul de importantă pentru tine. Deşi ai sperat să poţi duci acest proiect mai departe, poate chiar până spre mijlocul anului viitor, iei o decizie tranşantă de a-i pune punct aici şi acum.

RAC. Ideea ce-ţi vine azi merită să fie pusă cât mai repede în aplicare, căci de data aceasta promptitudinea contează mai mult ca orice. Cu cât vei începe munca mai repede, cu atât mai mult vei reduce riscul de a te răzgândi, ca atare nu mai sta pe gânduri, treci la treabă!

LEU. Trebuie să iei o decizie fermă privind proiectele tale aflete în derulare şi să-ţi stabileşti priorităţile pentru că timpul te presează. Fă puţină ordine în viaţa ta, iar dacă vei respecta cu stricteţe planul pe care ţi-l faci, oricât de greu ar fi, vei reuşi să-l finalizezi la timp.

FECIOARĂ. Viaţa de familie te are pe tine în centru şi îţi place rolul de lider în cuplu. Tot ce spui tu, tot ce propui, toţi ceilalţi vor face fără să stea vreo clipă pe gânduri, şi nici nu-ţi vine să crezi ce armonie perfectă există între voi când lucraţi pentru un scop comun.

BALANŢĂ. Începi să ai reţineri faţă de acţiunea la care participi, iar elanul cu care ai pornit a început să pălească. Dacă nu mai vrei să lucrezi la acest proiect, decide cât mai repede, nu-ţi mai pierde timpul cu lucruri inutile, fă mai bine ceva ce-ţi place şi e de folos.

SCORPION. Capeţi o nouă speranţă privind perspectiva unui proiect în care nu mai aveai prea mare încredere. Ai putea primi un sprijin extern la realizarea sa, ori poate, va trebui să susţii un examen, unde să ai un noroc orb, sau să ţi se remarce calităţile pe care le ai.

SĂGETĂTOR. Ispita trece prin viaţa ta sentimentală şi te atrage spre cărări nu prea derpte, dar incitante. Dacă ai de gând să încerci o astfel de escapadă, trebuie să ţii cont de toate riscurile şi să pui în balanţă argumentele, să vezi dacă merită să te aventurezi sau nu.

CAPRICORN. Stai de vorbă cu un prieten cu mai multă experienţă, care vede lucrurile diferit faţă de tine. Dacă voi doi vă uniţi forţele şi veţi lucra împreună, ai să vezi că era nevoie şi de puţin conservatorism ce-l aduce celălalt, şi de modernism, aşa cum gândeşti tu.

VĂRSĂTOR. Abia aştepţi un eveniment care speri să-ţi aducă satisfacţie şi stai ca pe ghimpi până când vei primi veşti legate de acesta. Vrei să pleci într-o călătorie, sau la o întâlnire cu prietenii, dar participarea ta e condiţionată de alţii şi trebuie să aştepţi decizia lor.

PEŞTI. Eşti implicat într-o muncă la care nu tu ai ales să lucrezi şi care la început îţi dă multă bătaie de cap. Primii paşi se fac destul de greu, pare să fie un haos total pe toate planurile, dar după ce va porni va merge totul ca de la sine, chiar fără să-ţi mai mişti un deget.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517