Horoscop Informaţia Zilei (28 aprilie 2022)

Scris de I. Z., 28 aprilie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Taur (21 aprilie - 20 mai)

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Ne aflăm în zodia Taur.

BERBEC. Eşti cam epuizat, deci ar fi bine să dedici ziua aceasta familiei, sau lucrurilor care aduc fericire sufletului tău. Că citeşti o carte, asculţi muzică, vizionezi un film, sau, de ce nu, un spectacol, îţi reîncarcă sufletul cu emoţii pozitive, de care aveai nevoie.

TAUR. Eşti implicat într-o competiţie destul de strânsă, în care trebuie să demonstrezi că tu eşti cel mai bun. Ai destui rivali la fel de bine pregătiţi ca tine, dar tu, totuşi, ai ceva în plus faţă de ei, ceva de care, la momentul potrivit va trebui să te foloseşti fără reţinere.

GEMENI. Ai nevoie de colaboratori de nădejde pentru a pune în practică un proiect nou, dar ceva îţi şopteşte că cel mai mare ajutor se află chiar în preajma ta. Intuiţia ta nu te înşeală, fii atent şi îl vei remarca repede, căci va ieşi el în calea ta, fără să-l cauţi cu lupa.

RAC. Nu te poţi elibera de grijile profesionale, încât stai toată ziua la serviciu sau îţi iei de lucru şi acasă. Ţi-ai pus cariera în prim plan pentru un timp, dar eşti conştient că în curând vei avea parte de un moment deosebit în acest sens şi obţii pentru ce ai luptat.

LEU. Ai ajuns, în sfârşit, la finalul unei acţiuni de durată şi e vremea să celebrezi succesul. Ai vrea să-ţi sărbătoreşti reuşita, dar toată lumea este foarte ocupată încât nu ai cum să-i aduni, deci ai să le spui la telefon de bucuria ta, iar ei se vor bucura alături de tine.

FECIOARĂ. A venit vremea unei decizii importante care, probabil, va pune capăt unei acţiuni ce părea deja a fi fără sfârşit. Nu poţi duce mai departe acest plan, nu ar fi decât pierdere inutilă de timp, de bani, sau de energie, fără să te ducă la rezultat satisfăcător.

BALANŢĂ. Tot ce ai început să faci săptămâna asta, acum ai toate şansele să le duci la un nivel mulţumitor. Ai lăsat nişte treburi neterminate, pentru că zilele trecute erai prea ocupat sau n-aveai chef să le faci, dar acum le vei finaliza şi vor ieşi aşa cum ai vrut.

SCORPION. Atmosfera din casă devine mai animată, mai veselă datorită unor veşti bune care vă parvin. După această perioadă apăsătoare vă lipsea să aflaţi şi nişte lucruri bune, iar asta vă determină să şi începeţi să vă construiţi planuri pentru vacanţă, pentru viitor.

SĂGETĂTOR. Părerile sunt destul de împărţite vizavi de anumite amenajări în gospodărie, dar pentru că tu eşti la mijloc, va trebui să-ţi declari poziţia faţă de ei. Fiecare vrea altceva, iar tu ori trebuie să împaci cele două tabere, ori să adopţi varianta unuia din ei.

CAPRICORN. Vei avea o zi obositoare, dar îţi faci treaba cu drag, pentru că rezultatele muncii tale vor fi în favoarea unei persoane dragi. Îi oferi chiar ceva mai mult decât cât ţi-a cerut, iar recunoştinţa sa şi modul în care şi-l exprimă, te va recompensa pe deplin.

VĂRSĂTOR. Te preocupă mult viitorul tău profesional, de aceea studiezi mereu şi cauţi noi căi de evoluţie în acest plan. Vrei şi chiar trebuie să fii în pas cu actualităţile vremii şi ai înţeles că a venit din nou momentul să faci ceva, să mai evoluezi în pregătirea ta.

PEŞTI. Eşti tentat să te atingi de bănuţii economisiţi, ca să-ţi satisfaci o dorinţă. Nu ai mai avut demult ocazia să-ţi cumperi ceva, iar acum parcă simţi şi tu nevoia să-ţi oferi o mică satisfaţie care să-ţi recompenseze puţin eforturile şi să te facă să te simţi mai bine.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517