Horoscop Informaţia Zilei (27 iunie 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (27 iunie 2020)

Ne aflăm în zodia Rac.

BERBEC. Când viaţa privată nu-ţi oferă nicio satisfacţie eşti tentat să te refugiezi în muncă, chiar dacă practic nu ai niciun motiv să te retragi. Sau poate, în ultima vreme te-ai obişnuit să stai mai tot timpul singur, iar acum îţi găseşti de lucru chiar şi din plictiseală.

TAUR. Ai fi vrut să-ţi petreci ziua, sau poate chiar tot week end-ul alături de un grup mai mare de prieteni, dar planurile nu îţi ies aşa cum ţi-ai imaginat. Apare ceva ce-ţi dă peste cap tot programul şi va trebui să ramâi acasă, dar nu-ţi va părea rău pentru schimbare.

GEMENI. Eşti atacat din toate direcţiile de rivalii invidioşi pe succesele tale, la care au râvnit şi ei până nu demult. Aţi luptat pentru aceleaşi merite, dar se pare că tu ai muncit ceva mai mult şi mai eficient, sau ai ales calea care ştiai că te va duce la ţinta propusă.

RAC. Prietenii au un efect absolut pozitiv asupra ta, pentru că planurile comune te vor scoate dintr-o pasă proastă. Te înconjoară cu veselie, glume şi bună dispoziţie, ajutându-te astfel să uiţi şi tu puţin de problemele din ultima vreme şi să revii la starea ta normală.

LEU. Ispita se înfiripă în lumea ta sentimentală şi parcă te instigă să calci strâmb, furat de o atracţie destul de riscantă. Dacă nu vrei o schimbare definitivă în viaţă, ai mare grijă, căci aventura asta nu-ţi oferă suficientă discreţie şi ar putea afla de ea cine nu ar trebui.

FECIOARĂ. Nu ţii cont de energia investită, de programul încărcat pe care îl ai, căci atunci când tu ţi-ai propus şi vrei cu adevărat să-ţi atingi scopul, altceva nu contează. Scopul îşi merită preţul pe care îl ai de plătit, deci adună-ţi forţele şi vei face faţă provocării.

BALANŢĂ. Faci planuri mari împreună cu prietenii şi vei accepta colaborarea chiar dacă tu ai doar un rol secundar în această acţiune. Te alături lor fără ezitare şi te laşi condus de liderul echipei, dar eşti convuns că împreună cu ei veţi realiza lucruri frumoase.

SCORPION. Eşti tentat să treci nepăsător peste problema ce-ţi iese în cale, fiind convins că ţie nu ţi se poate întâmpla nimic rău. Aşa va fi, într-adevăr, nu ţi se va întâmpla nimic, condiţia e să tratezi lucrurile cu suficientă seriozitate şi să iei măsuri de siguranţă.

SĂGETĂTOR. O dragoste apărută recent în viaţa ta naşte emoţii intense, parcă ai fi la primii fiori. Nu ştii cum să te comporţi în faţa persoanei care te atrage şi îţi pierzi curajul. Eşti mai timid şi nu-ţi găseşti cuvintele, ceea ce în mod normal nu te caracterizează.

CAPRICORN. Fii atent la propunerile care ţi se fac astăzi, pentru că pot avea urmări dintre cele mai fericite. Vei primi bani sau ai ocazia de a câştiga ceva în plus, ori şansa unei noi iubiri va trece în preajma ta, dar să nu scăpi momentul, pentru că nu va mai reveni.

VĂRSĂTOR. Eşti bine primit, cu o amabilitate neaşteptată, într-un colectiv din care vei face parte şi tu de acum încolo. Aşteptările sunt reciproce, ei speră că tu le vei oferi ajutorul de care au nevoie, iar tu îţi doreşti ca atmosfera să rămână la fel de bună ca şi acum.

PEŞTI. Nu te teme să-ţi spui părerile, pentru că ai destule argumente cu care să-i convingi pe cei din jur că ai dreptate şi ceea ce vrei să faci are temei solid. Spune clar ceea ce gândeşti, ce intenţii ai şi fă-ţi noi adepţi, pentru că ideile tale vor fi de folos şi celorlalţi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517