Horoscop Informaţia Zilei (26 mai 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (26 mai 2020)

Ne aflăm în zodia Gemeni.

BERBEC. Un succes de care ai avut parte mai de multişor are şi acum ecouri în activitatea ta profesională şi-ţi poate fi de folos şi de data aceasta. Soluţia laproblemele actuale nu o vei găsi aici, în prezent, ci ascunsă undeva printre amintiri, deci aruncă rapid o privire prin trecut şi ai s-o afli!

TAUR. Scapi de o mare grijă care te-a făcut să stai ca pe ghimpi o bună bucată de vreme. Răspunsul mult aşteptat, informaţia căutată sau persoana competentă, apare exact la momentul potrivit pentru a-ţi lua o piatră de pe inimă. Acum ai tot ce e necesar să-ţi realizezi proiectul visat.

GEMENI. Ai ceva pe suflet şi simţi nevoia să-i povesteşti cuiva, dar alege-ţi bine confidentul, nu acorda oricui încredere. Unii ar putea să se folosească de secretele sau de slăbiciunile tale şi să descoperi că ţi-ai împărtăşit cele mai intime aspecte ale vieţii tale cu o persoană care nu merita.

RAC. Gelozia nu e un bun sfătuitor, te face să uiţi de lucrurile frumoase ale vieţii de cuplu, copleşit doar de aspectele care nu-ţi plac. Îl bănuieşti pe partenerul tău de suflet de fapte de care nu se face vinovat şi ai tendinţa de a-i pândi fiecare pas, iar aceasta va induce o tensiune între voi.

LEU. Te-ai certat cândva cu nişte colegi privind rezultatele previzibile ale unei activităţi, cu toate că atunci încă nici tu nu erai sigur pe tine. Acum lasă supărarea, ei şi-au dat seama că ai avut dreptate, şi-au cerut scuze, deci ar fi bine să mai acorzi o şansă bunei voastre colaborări.

FECIOARĂ. Îţi vine o idee excelentă şi extrem de utilă, nu doar ţie, ci pentru mulţi. Vei încerca să o spui şi altora, pentru că este prea bună ca să rămână doar a ta, dar poţi fi sigur că încă şi aşa se vor găsi invidioşi, gata să-ţi întoarcă vorbele pe dos, darspre dezamăgirea lor, nu au cum.

BALANŢĂ. Eşti mulţumit de rezultatele unei colaborări în care ai jucat şi tu un rol, nu tocmai cel mai important, dar te poţi lăuda că s-a ajuns aici şi datorită ţie. Nu exagera totuşi cu lauda de sine, pentru că ceilalţi din echipă au muncit şi ei,s umăr la umăr şi s-ar putea simţi jigniţi.

SCORPION. Nu ştii cum să reacţionezi faţă de o persoană care iese în calea ta, să te bucuri sau să te temi, căci sentimentele ce ţi le inspiră sunt diametral opuse, simultan. Remarci foarte multe aspecte care îţi plac la el, dar poate tocmai simpatia exagerată te îndeamnă la o oarecare reţinere.

SĂGETĂTOR. Te gândeşti la o afacere foarte rentabilă, în care eşti gata să investeşti mulţi bani, timp şi energie. Ar fi bine să iei lângă tine un asociat, pentru că tu ai nevoie tot timpul de cineva cine să-ţi fie alături, dar trebuie să ştie şi el că în această situaţie pe tine doar banii te motivează.

CAPRICORN. Nu te baza pe sprijinul altora, căci cei care ar fi dispuşi să te ajute, chiar dacă sunt foarte bine pregătiţi şi au cele mai bune intenţii, ai şanse să strice ceva. Iar după o gafă de proporţii, ai avea mai multe de reparat decât dacă ai fi lucrat de unul singur, de la bun început.

VĂRSĂTOR. Dacă legea intervine în afacerile tale va fi destul de greu să duci la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus să faci. Nu întotdeauna poţi lucra aşa cum vrei tu, iar acum simţi că stai pe loc din cauza regulilor impuse de sus, a unor interdicţii relativ banale, dar frustrante. Caută portiţa!

PEŞTI. Te pregăteşti intens de un moment important în cariera ta, care va avea loc, probabil, ceva mai târziu decât cum te-ai aşteptat. Nu poţi fi superficial, căci ştii bine că reuşita depinde de timpul şi de energia pe care o investeşti, deci nu te poţi juca cu lucrurile determinante în viaţă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517