Horoscop Informaţia Zilei (22 august 2022)

Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

Ne aflăm în zodia Fecioară.

BERBEC. Întâlneşti pe cineva cine are o vorbă frumoasă pentru toată lumea, încât începi să te îndoieşti de bunele sale intenţii. Nu este cazul! Chiar poţi avea încredere în el, deoarece orcât de surprinzător ar fi, dar mai există şi astfel de oameni (puţini la număr).

TAUR. Preţuieşti nespus de mult gesturile de afecţiune ale partenerului tău de suflet, care vin într-o formă romantică, aşa cum îţi place ţie. Nu ai îndoieli, ştii bine că el ţine la tine cu adevărat şi îi oferi şi tu aceeaşi atenţie, iar grija reciprocă va avea efect pozitiv.

GEMENI. Ai rezerve mari să duci sau nu mai departe planul început, dar care nu evoluează în sensul în care ţi-ai planificat. Altceva ţi-ai imaginat decât ceea ce se clădeşte şi efortul nu e neglijabil. Nu e nici mai bine, nici mai rău, dar, nu este acel ceva ce ai fi vrut tu.

RAC. Toţi cei care au nevoie, se pot baza pe sfaturile tale bine documentate şi bine argumentate. Tu nu spui nimănui nimic la voia întâmplării, ci te bazezi doar pe fapte concrete şi bine studiate, care nu lasă loc de nicio interpretare sau îndoială. Trebuie urmate şi atât!

LEU. Inima te cheamă undeva, într-un loc mai îndepărtat, de care te leagă foarte multe amintiri plăcute şi sentimente intense. Poate, chiar vei avea ocazia de a pleca undeva, într-o călătorie mult dorită, iar la destinaţie vei avea parte de o mare satisfacţie sufletească.

FECIOARĂ. Orice nou început te încântă şi te atrag mai ales provocările picate în calea ta pe neaşteptate. Nu te entuziasmează deloc proiectele pregătite îndelung, cu lux de amănunte, pe tine te atrag mai mult planurile incitante, la care nici nu te-ai fi gândit.

BALANŢĂ. Orice dispută ce se iscă, poţi rezolva numai cu toleranţă, deci caută să pui în prim plan valorile morale, chiar dacă ceilalţi caută să apeleze la un ton autoritar. Cu calm şi cu răbdare, şi prin dialog deschis, cele mai multe conflicte se pot aplana cu succes.

SCORPION. Parcă străluceşti astăzi, ai un farmec aparte şi reuşeşti să cucereşti admiraţia tuturor. Te simţi excelent în această postură, având un succes deposebit la reprezentanţii sexulului opus, dar mai ales la cei mai tineri decât tine, care îţi admiră cu invidie optimismul.

SĂGETĂTOR. Eşti entuziasmat, pentru că ai primit o veste excelentă cu privire la un eveniment atractiv. Poate, vei pleca undeva într-o delegaţie, ai fost chemat să vezi un nou loc de muncă şi ai putea cunoaşte o persoană simpatică care îţi fură privirea, dar nu şi inima.

CAPRICORN. Vorbeşte cu prietenii despre ceea ce te preocupă, iar din discuţiile purtate cu ei vei putea extrage cele mai bune idei pentru viitorul planurilor tale. Nu ar trebui să ascunzi ceea ce gândeşti, deoarece împreună veţi reuşi să rezolvaţi toate problemele.

VĂRSĂTOR. Discuţi cu o persoană destul de dubioasă. Te îndoieşti de mai tot ce-ţi spune şi ai impresia că masca pe care o poartă, ascunde un caracter urât şi răutăcios. N-ai tu treabă cu acest om, lasă-l să vorbească ce vrea, dar nu te baza cu nimic pe vorbele sale.

PEŞTI. Ca să poţi realiza acel ceva ce-ţi doreşti, trebuie să pregăteşti bine terenul mai întâi la nivel teoretic, cu multă atenţie, deoarece succesul depinde de tot ceea ce investeşti în acest plan. Reuşita proiectului tău ţine în mare parte de comunicare, studiu şi de voinţă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517