Horoscop Informaţia Zilei (20 mai 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (20 mai 2020)

Ne aflăm în zodia Gemeni.

BERBEC. Se instalează o linişte şi o armonie perfectă în viaţa ta personală, datorită unei veşti excelente, menite să calmeze spiritele în familie. Staţi de vorbă deschis cu cei dragi, spuneţi cu toţii lucrurilor pe nume pentru a alunga orice îndoială care ar putea umbri relaţia voastră.

TAUR. Se apropie un eveniment important, pe care în condiţii normale l-ai fi aşteptat cu nerăbdare, te-ai fi pregătit cu mare elan, dar acum parcă nu îi poţi acorda suficientă atenţie. Poate urmează un examen, pentru care te-ai pregătit de câţiva ani, dar acum totul a devenit incert.

GEMENI. Situaţia materială are uneori rolul de a te propulsa în faţă, direct pe calea spre ţelurile tale cele mai importante. Intri în posesia unei sume mai semnificative cu care îţi poţi împlini un vis măreţ. Banii, precum este şi firesc, îţi inspiră putere, dar tu nu faci prea mult caz de ei.

RAC. Schimbările pe care intenţionezi să le faci în viitorul apropiat au efect benefic asupra situaţiei tale materiale, dar dacă ai ales direcţia în care ai pornit nu te aştepta la rezultate imediate. E o cale lungă până la ţinta propusă, dar tu ai ştiut acest lucru şi nu te-a speriat.

LEU. Ai ajuns la finalul unei acţiuni, dar te simţi de parcă nu asta ar fi tocmai rezultatul pe care ţi l-ai fi dorit. Totul a ieşit excelent, lumea este mulţumită, invidioasă chiar pe ceea ce ai realizat, totuşi simţi că ceva nu e tocmai bine, parcă ai fi vrut o încheiere mai spectaculoasă.

FECIOARĂ. Ţi se anunţă o zi de succes pentru astăzi, când toate îţi merg ca pe roate. Începi un proiect nou, de anvergură, care va duce spre nişte rezultate excelente, şi eşti gata să investeşti în el cantităţi enorme de energie şi timp, deoarece eşti ferm convins că merită din plin tot efortul.

BALANŢĂ. Toţi cei care te cunosc ştiu despre tine că eşti o companie plăcută şi mulţi prieteni te caută mereu, pentru că toată lumea doreşte să te aibă aproape. Tu însă, o persoană cu simţ de responsabilitate, nu dai curs acestor provocări şi ţii legătura cu ei prin mijloace de comunicare.

SCORPION. Erai cam dezamăgit de relaţia de cuplu, parcă ceva lipsea din ea, dar persoana iubită, cu puţin haz, ştie cum poate salva situaţia. Fii deschis la dialog, căci partenerul tău încearcă să se apropie de tine, iar dacă îi răspunzi şi tu la fel amândoi vă veţi putea regăsi fericirea.

SĂGETĂTOR. Eşti tras în prea multe direcţii deodată, iar astfel, pe lângă sarcinile zilnice, te mai trezeşti şi cu o serie de obligaţii asumate în plus. Va fi destul de greu şi cu una şi cu alta, ca atare ar fi mai bine să duci o sarcină la capăt şi abia după aceea să te apuci de următoarele.

CAPRICORN. Este o zi cât se poate de potrivită pentru a face planuri comune cu persoana iubită, deoarece parcă ar pluti în aer o mireasmă de sentimente frumoase. Clipele petrecute împreună sunt deosebit de romantice, dulci şi senzuale, iar schimbul de emoţii este la cote înalte.

VĂRSĂTOR. Oricum ai vrea, orice ai face, nu le poţi avea pe toate în acelaşi timp, dar când nu ai bani ai noroc în dragoste. Iar dacă nici de iubire nu prea ai parte cu siguranţă vei avea vreun succes la serviciu, pentru că există o lege a compensaţiei şi funcţionează întodeauna.

PEŞTI. Ai o agendă încărcată la serviciu şi, colac peste pupăză, şeful îţi mai pune pe umeri şi nişte sarcini pe care alţii nu au ştiut să le rezolve, parcă nu ai fi avut şi aşa destule. Vei reuşi să faci faţă la toate, vei finaliza şi ceea ce alţii nu au fost capabili, dar seara vei fi frânt de oboseală.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345