Horoscop Informaţia Zilei (20 aprilie 2022)

Scris de I. Z., 20 aprilie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

Ne aflăm în zodia Berbec.

BERBEC. Uneori te aprinzi cam repede şi ai nevoie de cineva cine ştie să te calmeze, pentru că pasiunea te face să iei decizii pripite. Când îţi place ceva, eşti capabil de orice pentru a-l obţine, dar investeşti prea mult timp şi energie în ceva ce nu este de durată.

TAUR. Munceşti mult, dar eşti ferm convins, că merită tot efortul, deoarece, această energie o investeşti în viitorul tău. Ai un plan important legat de evoluţia ta profesională şi pentru că ai timp suficient la dispoziţie, faci tot posibilul ca nota finală să fie maximă.

GEMENI. Eşti nevoit să faci o alegere spontană, fără să ţi se ofere vreun pic de timp de gândire. Eşti pe fază şi alegi varianta cea mai potrivită pentru a depăşi impasul, astfel încât să nu apară urmări nedorite, iar cei implicaţi în acţiune îţi vor fi recunoscători.

RAC. Ţi se face dor de un anumit de care te leagă multe amintiri frumoase şi cauţi o cale de a-l revedea cumva. Se pare că la destinaţie te aşteaptă cineva drag, dar acum ai mult de lucru, deci nu ai cum să pleci, dar cu atât mai dulce va fi revederea mai târziu.

LEU. Simţi nevoia de puţină distracţie în compania unor prieteni cu care poţi petrece clipe frumoase. Încă puţină răbdare şi vă veţi putea întâlni, însă săptămâna aceasta toţi sunteţi extrem de ocupaţi, dar după aceea şi viaţa voastră va reintra în ritm.

FECIOARĂ. Eşti motivat să te grăbeşti cu lucrul, pentru că eşti foarte aproape de un scop măreţ, pentru care ai muncit. Nu mai este mult şi vei ajunge acolo unde vrei şi dacă sari peste unele detalii minore nu faci niciun rău, doar măreşti ritmul şi nu ai să pierzi nimic.

BALANŢĂ. Te bucuri de ceea ce te aşteaptă într-un viitor apropiat, dispus să lucrezi cât trebuie, urmând îndrumările unei persoane care a ajuns acolo unde te îndrepţi şi tu. Dacă faci ce-ţi indică, poţi scăpa de câteva experimente nereuşite şi ai să-ţi atingi uşor scopul.

SCORPION. Toată lumea vrea ceva de la tine astăzi, însă tu nu ai cum să faci faţă la toate solicitările. Colegii aruncă pe umerii tăi sarcini care îţi iau multă energie şi timp, şefii vor altceva şi repede, dar oricât ai vrea să-i mulţumeşti pe toţi, nu ai să faci faţă peste tot.

SĂGETĂTOR. Nu te poţi detaşa de o problemă din trecut, care s-a declanşat de la o interpretare greşită. Iei legătura cu persoana cu care ai avut divergenţe pentru a vă oferi, reciproc, explicaţii şi se pare că rezultatul acestui dialog va fi unul cât se poate de bun.

CAPRICORN. Observaţiile pe care le faci printr-o reţea de socializare, fără să te gândeşti, dau motiv de controversă, căci unii nu-şi dau seama că tu îi contrazici doar în glumă, să-i provoci la discuţii. Tu vrei să faci doar haz, dar alţii ţi-ar putea lua vorbele în serios.

VĂRSĂTOR. Două atracţii diferite s-au infiltrat în inima ta şi nu ştii căreia să i te dedici. Tu nu eşti persoana care să ia decizii pripite, cum îţi dictează sufletul sau plăcerile de moment, dar acum consideri că meriţi şi tu această mică bucurie pe care ţi-o alegi.

PEŞTI. Găseşti astăzi exact informaţia de care aveai nevoie pentru a te putea relaxa şi tu un pic, după o perioadă în care ai tot căutat cheia unei probleme. Probabil, chiar de aceea ţi s-a atribuit ţie această sarcină, pentru că se ştie că tu eşti singurul capabil să o rezolvi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517