Horoscop Informaţia Zilei (2 mai 2022)

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taur (20 aprilie – 20 mai)

Ne aflăm în zodia Taur.

BERBEC. Se prefigurează un rezultat excelent care te stimulează şi dacă mai primeşti şi aprecieri şi laude, parcă prinzi şi mai mult chef să ajungi la ţinta visată. Realizarea va încununa eforturile depuse în ultimul timp şi va deschide o etapă nouă în planurile tale.

TAUR. Când stai de vorbă cu diferite categorii de oamenii, evită discuţiile despre bani, pentru că acest subiect poate tensiona atmosfera. Nimeni nu e pe acelaşi nivel financiar şi tot se va găsi cineva cine să comenteze, chiar dacă în jur sunt doar persoane înstărite.

GEMENI. Ai nevoie de un fond financiar pentru a duce la îndeplinire un scop, de aceea trebuie să-i convingi şi pe alţii, cu bani, să ţi se alăture. E o mândrie şi un motiv de satisfacţie să vezi cât de mulţi vin alături de tine, oameni, pe care te poţi baza la nevoie.

RAC. Primeşti o veste care te bucură mult, pentru că este exact informaţia de care chiar aveai nevoie pentru a alunga incertitudinea din inima ta. Că este o aprobare, un pont de mare folos, sau un răspuns afirmativ la problema care te preocupă, acum te simţi fericit.

LEU. Niciodată nu le poţi avea pe toate. Dacă ai destui bani în portofel, îţi lipseşte iubirea, ai prieteni, nu ai sănătate, iar acum ai tendinţa de a pune în balanţă bunele şi relele. Evită comparaţiile, căci, oricum ai privi lucrurile, unul din talere totdeauna va cântări mai puţin.

FECIOARĂ. Te simţi complexat, inhibat de nişte reguli pe care alţii ţi le impun ca literă de lege, ceea ce îţi va reduce simţitor libertatea de acţiune. Faci astfel un compromis, dar consideri acest gest ca fiind preţul pe care trebuie să-l dai pentru a putea depăşi un impas.

BALANŢĂ. Ajunge să spui ce vrei să obţii, şi descoperi în jurul tău şi alţi oameni care urmăresc acelaşi lucru. Dacă vă unţi forţele, rezultatele ar apărea mai repede. Staţi de vorbă, sfătuiţi-vă, invită-i să ţi se alăture, pentru că cele mai bune roade le veţi obţine împreună.

SCORPION. Pentru un vis frumos merită să te lupţi oricât, chiar dacă dai piept numai cu hopuri şi opoziţii. Tu deţii toate resursele necesare unui succes, totul e să ai şi ambiţia de a lupta cu piedicile puse de cei care speră că aşa vor reduce şansele tale de reuşită.

SĂGETĂTOR. Visele tale romantice zboară departe, către formarea unei familii şi când vezi că şi partenerul participă la visele tale, ai încredere că ele vor deveni realitate. Dacă abia azi cunoşti pe cineva, speranţele tale cresc datorită unor vorbe care îţi dau curaj.

CAPRICORN. Observi că ai în jur oameni care văd viitorul cu acelaşi optimism ca tine, încât, dacă aţi întemeia un grup cu un interes comun, aţi putea ajunge departe. Formaţi o echipă bună şi vă susţineţi reciproc, iar la final tot împreună veţi putea sărbători şi victoria.

VĂRSĂTOR. Fii mai îngăduitor cu cei tineri sau cu cei mici, chiar dacă îi prinzi cu mici şmecherii, căci fiecare om face greşeli. Le poţi oferi o lecţie foarte utilă de viaţă, fără să apelezi la ton mai ridicat, dându-le un exemplu demn de urmat chiar din experienţa ta.

PEŞTI. Nu sta deoparte azi, implică-te în buna dispoziţie din jurul tău, pentru că îţi vei mai reîncărca şi tu bateriile şi nu te vei mai stresa cu problemele cotidiene. E mult stres în jurul tău, atât la serviciu, cât şi acasă, deci ai şi tu nevoie să te destinzi măcar câte puţin.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517