Horoscop Informaţia Zilei (18 august 2022)

Ne aflăm în zodia Leu.

BERBEC. Nu te simţi în largul tău într-un mediu tensionat, unde rivalităţile şi conflictele ies la iveală uşor. Tocmai de aceea nici nu vrei să pierzi prea mult timp într-un astfel de colectivitate ostilă şi profiţi de prima ocazie care se iveşte, să pleci de acolo cât poţi de repede.

TAUR. Vei avea căştig de cauză într-o confruntare în care îţi revendici un drept financiar. Cineva trebuie să-ţi restituie o sumă de bani, ai plătit ceva în plus la o factură şi se scade din cea actuală, sau primeşti retroactiv, o majorare salarială, oricum, banii cuveniţi îi vei primi.

GEMENI. Nu te grăbi să iei decizii astăzi, deoarece, chiar dacă dimineaţa vei da verdictul într-o situaţie, spre seară îţi dai seama că exista şi altă variantă. Pentru a nu regreta că te-ai pripit să spui ultimul cuvânt, încearcă să mai aduni date şi amână puţin decizia finală.

RAC. Stai de vorbă cu cei dragi din familie despre un plan de viitor, pentru realizarea căreia ar fi nevoie de efortul tuturor. Vor îmbrăţişa din primul moment cu toţii ideile tale, dar poţi fii sigur de la bun început, că cea mai mare parte a eforturilor va cădea pe umerii tăi.

LEU. Eşti tentat să iei decizii sub influenţa sentimentelor de moment: nervi, bucurie, dor, urăş dar mai lasă să treacă un timp pentru a fi sigur că înţelegi bine situaţia. Poate mai ajungi în posesia unor detalii care te ajută ca alegerea făcută să-ţi fie cât mai avantajoasă.

FECIOARĂ. Eşti atras de ceva frumos, cel puţin aşa pare la prima vedere, dar mai târziu vei vedea că nu-ţi oferă ceea ce ai fi aşteptat. Mai stai puţin, analizează şi ai să-ţi dai seama că energia pe care ai fi risipi-o aici, în altă direcţie îţi va oferi satisfacţii mult mai mari.

BALANŢĂ. Te pregăteşti să pleci într-o călătorie, undeva departe, într-un loc în care eşti aşteptat cu drag şi cu braţele deschise. Părinţii, bunicii, fraţii sau prietenii de acolo abia aşteaptă să te revadă, să te îmbrăţişeze şi să discutaţi puţin despre viaţa voastră, despre noutăţi.

SCORPION. În zilele acestea se pot petrece nişte schimbări neaşteptate în viaţa ta. Ai putea urca o treaptă, să fi numit într-o funcţiue mai înaltă, dar cu mai multe responsabilităţi. Tu nu ţi-ai dorit job-ul resoectiv, totuşi, dacă îl vei accepta, vei fi binevăzut de toată lumea.

SĂGETĂTOR. De departe, vin cele mai bune informaţii, care îţi aduc linişte în suflet şi un nou echilibru în viaţa ta. Atât situaţia materială, cât şi viaţa ta sentimentală vor fi favorizate de astre, deci orice noutate vei afla, îţi va aduce bucurie şi o alinare sufletească.

CAPRICORN. Dacă întâlneşti pe cineva cine îţi atrage atenţia la prima vedere, nu te aştepta să şi începi imediat o relaţie sentimentală nouă. Simpatia este reciprocă, dar totuşi, cel mai bun lucru ce vă poate oferi această relaţie, ar fi eventual o prietenie frumoasă.

VĂRSĂTOR. Evită să te implici în situaţiile tensionate, dimpotrivă, încearcă cu amabilitate, cu diplomaţie şi cu un ton mai scăzut să-i dezarmezi şi pe cei aflaţi în conflict. Vorbindu-le cu calm, cu un ton amabil, până la urmă tot vei reuşi să dezamorsezi tensiunea.

PEŞTI. Îţi faci bagajele şi te duci undeva, departe, însă, de data asta, chiar dacă ajungi într-un loc drag, parcă ceva mai lipseşte să te poţi relaxa cu adevărat. Cineva, cu cine te-ai simţi bine nu poate fi cu tine, sau ai lăsat ceva neterminat şi doar acolo îţi stă gândul mereu.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517