Horoscop Informaţia Zilei (13 ianuarie 2020) | Informaţia Zilei

Horoscop Informaţia Zilei (13 ianuarie 2020)

Scris de I. Z., 13 ianuarie 2020 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Capricorn (21 decembrie – 20 ianuarie)

Ne aflăm în zodia CAPRICORN

BERBEC. Agenda ta de lucru este arhiplină cu sarcini pe care va trebui să le realizezi neapărat, cel târziu până la sfârşitul acestei săptămâni. Te apuci în mod serios de treabă chiar de astăzi, cu un plan foarte bine organizat, conştient că nu ai nicio clipă de pierdut.

TAUR. Dacă ceva lipseşte din viaţa ta personală, gândeşte-te, ce alt ceva ţi-ar putea oferi fericire, pentru că mereu există ceva în compensaţie, ce poate echilibra situaţia. Dacă banii îţi dau ceva bătaie de cap, vei avea noroc în dragoste sau poate, vei avea un succes profesional.

GEMENI. Legea intervine într-o anumită problemă şi readuce echilibrul mult dorit. Ţi se restituie un bun pierdut, poate chiar de strămoşii tăi, vei fi reaşezat în funcţia ce ţi s-a luat pe nedrept sau vei primi înapoi nişte bani pe care i-ai plătit în plus, sau poate, chiar ilegal.

RAC. Deşi eşti plin de energie, de pasiune, nu prea ai pe cine te baza în realizarea planurilor care te atrag, deoarece, interesele tale nu prea coincid cu ale celorlalţi. Dacă vrei să-ţi atingi scopul va trebui să munceşti fie singur, fie să-ţi găseşti o altă echipă sau un alt ţel de atins.

LEU. O persoană dragă, aflată undeva la distanţă de tine, are de susţinut un examen, sau poate are emoţii pentru cine ştie ce alt ceva. Ai vrea să-i fii alături, dar acest lucru nu este posibil, deci te foloseşti de mijloacele de comunicare pentru a-l încuraja cu câteva cuvinte.

FECIOARĂ. În cuplu, uneori nu vă aflaţi amândoi pe aceeaşi lungime de undă, iar astăzi tu eşti cel care oferă raţiunea, în timp ce partenerul tău vine cu sentimentele. De regulă, dintr-o astfel de combinaţie de energii se naşte o legătură de succes şi fireşte, de lungă durată.

BALANŢĂ. Nu ezita să răspunzi afirmativ când prietenii tăi te invită să ieşiţi la o cafea, la o bere sau la un taifas undeva în oraş. Partenerul de suflet sigur nu se va împotrivi, deoarece este şi el conştient că dacă rămâi acasă, el va trebui să-ţi asculte toată ziua problemele.

SCORPION. Lucrezi mult, dar îţi place ceea ce faci şi munca ta aduce bucurie şi satisfaţie şi altora. Când vezi că rezultatele tale sunt apreciate şi de alţii, uiţi de oboseală, devii şi mai dinamic, eşti dispus să stai şi la ore suplimentare, fără să aştepţi nicio răsplată în plus.

SĂGETĂTOR. Munceşti mult, dar ştii că ceea ce faci îţi aduce rezultatele dorite. Lucrezi la un proiect de lungă durată, poate construieşti o casă, faci o şcoală, te-ai înscris la un curs, sau te pregăteşti pentru o competiţie, dar muncind cu sârg, ştii că ai să-ţi atingi scopul.

CAPRICORN. Te integrezi foarte uşor într-un colectiv cu care ai un scop comun. Munciţi cot la cot pentru un rezultat din care veţi avea cu toţii numai de câştigat. Îţi place cum se poate coopera cu acest grupuleţ, pentru că sunteţi cu toţii cointeresaţi de rezultatele finale.

VĂRSĂTOR. Dacă prezentul te dezamăgeşte, nu te crampona în ceea ce trăieşti în aceste momente. Priveşte mai bine spre viitor, spre ceea ce va fi mâine-poimâine, sau chiar puţin mai încolo, deoarece în curând toate se vor rezolva şi Fortuna te va lua şi pe tine sub aripa sa.

PEŞTI. Apare cineva în viaţa ta, o persoană cu şarm şi indiferent că ai sau nu un partener, îţi atrage atenţia. Dintr-o privire îţi dai seama, că nici persoana în cauză nu este deloc indiferentă faţă de tine, iar de aici încolo numai de tine depinde în ce direcţie vor evolua lucrurile.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0261.767.303 sau 0724.103.517