Horoscop Informaţia Zilei (12 mai 2022)

Taur (21 aprilie - 20 mai)

Taur (21 aprilie – 20 mai)

Ne aflăm în zodia Taur.

BERBEC. Îţi aduci aminte de un vis pe care nu l-ai putut realiza. A mai trecut un timp de atunci, te-ai mai maturizat şi tu puţin, ai mai învăţat multe lucruri între timp şi acum îţi dai seama că ai dobândit cunoştinţele şi experienţa necesară pentru a-l putea materializa.

TAUR. Primeşti sprijin de la o persoană inteligentă, cel mai probabil de la un bun specialist sau vreun profesor. Fiind vorba de un ajutorul de la distanţă, se realizează mai greoi, dar eficienţa sa se va reflecta cât în mod evident în roadele muncii tale din aceste zile.

GEMENI. Orice vis frumos are şi un final, iar acum a venit vremea să revii cu picioarele pe pământ. Trebuie să te întorci la cursul normal al lucturilor, după o perioadă lipsită de griji, cel puţin aşa ai simţit tu, dar acum îţi dai seama că viaţa reală e totuşi, mai bună.

RAC. De unde te-ai aşteptat mai puţin, îţi parvin cele mai superbe veşti. Treci cu bine de un examen, de o probă de încercare, fără prea mult efort, primeşti o ofertă pentru un job profitabil, sau apare şansa unei călătorie de vis, oricum va fi ceva, chiar pe placul tău.

LEU. Nu te aventura în cheltuieli mai mari decât cât poţi duce. Chiar dacă ai ceva bani la dispoziţie, nu le da drumul prea uşor, gândeşte-te bine şi calculează înainte să te atingi de ei. Mâine ai putea avea nevoie de acest fond în scopuri semnificativ mai profitabile.

FECIOARĂ. Succesul de care ai avut parte, chiar dacă nu au aflat prea mulţi de el, naşte controverse, căci, chiar dacă se ştie cât ai lucrat, se ivesc cârcotaşi care pun la îndoială reuşita ta. Ai muncit mult, ţi-ai atins scopul, deci e şi normal să te bucuri de reuşită.

BALANŢĂ. Îţi plac zilele agitate, pline de acţiune, când trebuie să-ţi pui bine mintea la contribuţie în ceea ce faci. Te simţi bine atunci când ai parte de competiţii intelectuale, dispute pe marginea unor idei, schimburi de replici, căci aici nimeni nu te întrece.

SCORPION. Vezi numai partea goală a paharului, observi doar lucrurile negative, dar brusc, o veste excelentă îţi va schimba starea. Ţi-e dor de cineva aflat departe şi nu l-ai mai văzut demult, dar acum apare o licărire de speranţă să vă puteţi întâlniţi în curând.

SĂGETĂTOR. Trebuie să fii foarte atent la bani, pentru că deciziile tale financiare pe care le iei acum pot avea efecte benefice pe termen lung. Că vrei să pui ceva bani deoparte, sau iei măsuri prin care să-ţi mai limitezi cheltuielile, vei aprecia că ai fost prevăzător.

CAPRICORN. Banalul acestei zile e tocmai pe placul tău, pentru că în lipsa unor evenimente stresante, te poţi gândi şi la lucruri frumoase. Îţi aminteşti de zilele în care te puteai relaxa doar cu o carte, sau un film şi parcă nici nu te bucuri că acea perioadă s-a terminat.

VĂRSĂTOR. Ai muncit mult la un plan complex, dar pentru că se conturează nişte perspective frumoase, eşti din ce în ce mai mulţumit de rezultate. Eşti motivat să tragi tare, să depui eforturi susţinute pentru a termina cu bine proiectul la care tocmai lucrezi.

PEŞTI. Ai mai multe posibilităţi să poţi dovedi bunele tale intenţii şi corectitudinea faţă de cei din jur. Probabil, nici nu este nevoie să aduci noi argumente în acest sens, căci, cei din anturajul tău cotidian îţi cunosc foarte bine atitudinea şi sentimentele tale faţă de ei.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517