Horoscop (28 noiembrie 2022)

Scris de I. Z., 28 noiembrie 2022 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Sagetator (21 noiembrie - 20 decembrie)

Sagetator (21 noiembrie – 20 decembrie)

Ne aflăm în zodia Săgetător.

BERBEC. Treci printr-o perioadă destul de încărcată emoţional. Aşadar, ar trebui să mai renunţi la acele poveri acumulate, dar şi la stres. Tot ce trebuie să faci este să înţelegi cum ai ajuns în situaţia asta.

TAUR. Ai nevoie de ordine. Astăzi este ziua în care îţi poţi pune ordine, în gânduri, planuri şi în toate intenţiile pe care le ai. Deşi este posibil ca acest aspect să-ţi provoace o stare de stres, ar trebui să ţii cont de modul în care le abordezi.

GEMENI. Te superi destul de des în ultima vreme. Poate că a venit timpul să fii mai selectiv în ceea ce priveşte motivele de supărare, pentru a nu te mai lăsa afectat atât de uşor. Odată ce vei rezolva acest aspect, toate vor fi mai bune pentru tine.

RAC. Ai tendinţa să nu vezi realitatea în adevăratul sens al cuvântului. Se pare că ai destul de multe temeri în ceea ce priveşte viitorul. Cu toate acestea, ar trebui să ştii că nu poţi construi nimic, dacă nu ai o bază solidă.

LEU. Primeşti destul de multe critici din partea celor din jur, în ultima vreme. Cu toate acestea, dacă nu ţi le vei asuma, nu vei reuşi să rezolvi nimic. Astfel încât, pentru a face asta, vei avea nevoie de o comunicare mult mai deschisă cu aceştia.

FECIOARĂ. Te confrunţi cu câteva situaţii neplăcute, în ultima vreme. Cu toate acestea, ar trebui să ştii că poţi ajunge la soluţii foarte eficiente, în ceea ce priveşte problemele de familie. Poate dacă vei fii şi mai atent la ceea ce spun apropiaţii, vei reuşi mai repede.

BALANŢĂ. Duci lipsă de inspiraţie în ultima vreme. Cu toate acestea, astăzi vei avea parte de câteva discuţii interesante cu unul dintre apropiaţii tăi. Astfel, există şanse mari să găseşti drumul cel bun, către inspiraţia dorită.

SCORPION. Îţi doreşti mai mult de la planul profesional. Aşadar, astăzi este un moment numai bun de a inova ceva la locul de muncă, pentru că există şanse mari să faci investiţii de-a dreptul bune. Vei putea face asta cu sume mai mici decât credeai.

SĂGETĂTOR. Eşti destul de agitaţi în ultima vreme. Cu toate acestea, activitatea şi entuziasmul de care dai dovadă, se observă de minune în toate planurile. Atenţie la detalii, pentru că poţi descoperi un adevăr important pentru viitorul tău.

CAPRICORN. Ai gânduri fel de fel. Cu toate acestea, astăzi vei avea posibilitatea de a le opri, pentru a descoperi, într-un final, o soluţie mai simplă decât credeai, pentru problemele tale. Poţi ignora persoanele care nu sunt de acord cu tine, pentru a-ţi vedea în continuare de drum.

VĂRSĂTOR. Se pare că eşti în lipsă de idei. Cu toate acestea, în timp ce îţi vei ocupa vremea cu diverse planuri, unui dintre prietenii tăi va veni o idee excelentă, care te va ajuta. Astfel, printr-o simplă conversaţie, vei putea ajunge la un moment de inspiraţie.

PEŞTI. Ai o imagine bine formată în faţă celor din jurul lor. Astăzi, iţi vei da seama mult mai uşor, ce ai de făcut pentru a extinde această imagine creată. Secretul constă în faptul că ar trebui să-ţi vezi în continuare de treabă.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

Tastează numerele care apar! Exemplu: 7 5 unu şapte = 7517