17.09.2019 00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 02.00 Știri 02.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 04.00 Info Studio cu Ioan Anițaș, invitat:Nicolae Bondici. Titlul emisiunii:Învătătorul rămâne luminătorul satului. 05.00 Sănătate, frumusețe, stil cu Ioana Vladimirescu și Ioana Zaharia. 06.00 Educație Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni:O echipă de specialiști în protecția mediului, în vizită de studii. mediului mediului,în 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Știri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitați: Titlul emisiunii:.(reluare) 10.00 Viața la Țară cu Ioan Anițaș. Titlul emisiuni: Cultura de Lavandă. 11.00 Taina Credinței cu Mihaela Ghiță. Titlul emisiuni: Înălțarea Sf.Cruci – Paznic Împărătesc 11.45 Teleshopping 12.00 Știri 12.30 Audiențe în direct, cu Mihaela Ghiță, invitat:Paual Mare, Eleonora Cîmpan, Carmen Vitez. Titlul emisiuni:Standarde de calitate în sănătatea sătmăreană.(reluare) 14.00 Agenda publică cu Mihai Sălceanu, invitați: Radu Panait, Mariana Sălageanu, Nagy Otto Titlul emisiunii: Educația, la un nou început.(reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu 16.40 Panoramic sportiv, cu Constantin Demian, invitat:Ștefan Szilagy. Titlul emisiunii:Radiografia campionatelor județene la fotbal. 17.30 Sănătate cu Mihaela Ghiță, invitat: Cătălin Cismaș. Titlul emisiunii:Cum controlăm furia. 18.00 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (direct) 19.30 Știri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 22.00 Știri 22.30 Audiențe în direct, cu Laczko Eva (reluare)

HOROSCOP

Scris de I. Z., 06 septembrie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Fecioara(21 august - 20 septembrie)

Fecioara(21 august – 20 septembrie)

HOROSCOP Informația Zilei 06.09

Ne aflăm în zodia FECIOARĂ

BERBEC. Ești cu gândul la trecut, la o iubire de demult, la locuri frumoase în care ai umblat cândva, la emoțiile pe care le credeai uitate pentru totdeauna. O situație care te-a marcat adată și mai are un efect puternic asupra psihicului tău, revine în actualitate.

TAUR. Ești mulțumit de rezultatele eforturilor tale, cu toate că, în timp ce ai tras tare, nu ai avut parte de niciun sprijin și înțelegere din partea colegilor tăi. Acum faci abstracție de toate neplăcerile de care ai avut parte până la final și te bucuri de roadele muncii.

GEMENI. O veste bună ce apare are menirea de a restabili echilibrul la locul tău de muncă, deci și în viața ta. Ai așteptat un rezultat la o confruntare profesională, un interviu, sau a venit vremea unei întrevederi cu rolul de a te propulsa spre un nivel mai stabil.

RAC. Concentrează-te intens asupra sarcinilor de serviciu, căci șefii sunt cu ochii pe tine și nu ar fi bine să te prindă că ai făcut vreo greșeală. Șansele să se întâmple așa ceva sunt minime, pentru că tu ești serios și îți faci treaba în totdeauna așa cum trebuie.

LEU. Te gândești la o călătorie îndepărtată sau la o schimbare majoră în viața ta, cum ar fi de exemplu o mutare într-o casă nouă, poate chiar în altă parte, sau un nou partener. Alegerea pe care intenționezi să o faci e bună, doar să nu le faci pe toate deodată.

FECIOARĂ. Nu te lăsa copleșit de temerile și emoțiile negative care te încearcă. Orice faci, apare de undeva un motiv de stres, dar cu optimismul tău proverbial treci ușor peste toate acestea, ceilalți te invidiază, iar tu îți dai seama că totuși, viața e frumoasă. 

BALANȚĂ. Fii puțin mai cumpătat astăzi, pentru că ai tendința să te avânți, fără să te gândești, într-o nouă acțiune, atrăgătoare la prima vedere, însă fără garanția reușitei. Dacă ai timp suficient poți încerca și asta, dar nu ai siguranța că duce la țelul propus. 

SCORPION. De dragul familiei tale sau a iubirii ești dispus să depui mari eforturi. Poate ai de făcut un pas care îți cere sacrificii, dar nu refuzi, știind că este garanția fericirii voastre pe termen lung, sau de el depinde în mare măsură evoluția voastră materială.

SĂGETĂTOR. Răspunsul la întrebarea care te preocupă în momentul de față nu-l vei găsi în mediul tău cotidian, ci undeva, în lumea largă. Poate chiar un străin îți va transmite astăzi informația de care tocmai ai nevoie, ori o vei afla din ziare sau poate la știri.

CAPRICORN. Ai grijă la cumpărăturile pe care le faci, pentru că ești predispus să te avânți la cheltuieli necumpătate. Tu, de obicei știi săți gestionezi bine fondurile financiare de care dispui, dar când ai puțin mai mulți bani în cont, vrei să le faci tuturor pe plac.

VĂRSĂTOR. Nu te baza întru totul pe informațiile primite de la cei mai tineri cu care ai tangență, căci unii vorbesc fără nicio bază reală. Își dau cu părerea, vorbesc și ei să se afle în treabă, dar ai săți dai seama repede că tot ce spun, le spun doar să se distreze.

PEȘTI. Îți vine o idee genială care va fi apreciată de toată lumea, deoarece poate fi o adevărată victorie în fața unor probleme mai vechi, la care nimeni nu găsea soluția. Te remarci prin deciziile îndrăznețe pe care le prezinți în acest caz și toți te vor lăuda sincer.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.