00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 01.30 Conversaţii nocturne invitat: Cătălin Sălăgean. 02.00 Ştiri 02.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor .(reluare) 03.30 Portret de artist invitat: Nicolae Sabău. 05.15 Info Studio cu Adriana Mureşan. Titlul emisiunii: teatrul şi tinerii din ziua de azi. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 09.30 Info magazin cu Adirana Mureşan. Titlul emisiuni: Meseriile viitorului. 10.15 Ne Cheamă Natura cu Ioana Zaharia. Titlul emisiuni: . 11.15 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Rolul artei în dezvoltarea copilului. 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Eugenia Sabou. Titlul emisiuni: Legea pensiilor pe înţelesul tuturor .(reluare) 13.30 Educaţie Ecologică cu Cristina Bursuc. Titlul emisiuni: Acţiuni cu tânăra generaţie în scopuri ecologice. 14.00 Agenda publică, cu Stela Cădar , invitaţi: Ioana Bran, Doina Feher, Mircea Ciocan. Titlul emisiunii: Scandal între PSD şi PNL după o declaraţie a senatorului Cîţu. (reluare) 15.30 Teleshopping 15.50 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu, invitaţi: Maria Tripon. 17.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă. Titlul emisiunii: Obezitatea se plăteşte cu sănătatea. 17.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. Titlul emisiuni: Crescătorii de vaci nu-şi pot valorifica producţia. 18.30 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Eva Laczko (reluare) 23.00 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia. 22.08.2019

HOROSCOP

HOROSCOP Informaţia Zilei 14.08

Ne aflăm în zodia LEU

BERBEC. Efectele unei decizii vechi încep să se resimtă abia acum, cu toate că a trecut destul de mult timp de atunci. Ai crezut că cei vizaţi au şi uitat deja ce ai făcut, poate chiar simţeai că ai muncit degeaba, dar iată că rezultatele muncii tale abia acum încep să se vadă.

TAUR. Te afli în compania unei persoane interesane, care are o influenţă specială asupra ta. Ai un exemplu minunat în faţă şi îţi doreşti nespus de mult să ajungi ca el, dar ca să-i poţi călca pe urme ţi se cere şi ţie mai mult curaj, mai multă implicare şi cât mai mult studiu!

GEMENI. Lasă cifrele la o parte, nu te gândi la bani sau la rentabilităţi şi caută să analizezi situaţia în care eşti doar prin prisma emoţiilor şi a sentimentelor. Ascultă ce-ţi spune intuiţia, ce simţi legat de ceea ce se întâmplă, căci tu nu prea poţi fi inclus într-un anumit şablon.

RAC. Nu eşti obişnuit cu evoluţia prea controlată a lucrurilor şi nici nu îţi place să ai un program prestabilit. Tu nu ai nevoie de planificări riguroase şi chiar dacă îţi faci un plan, rar se întâmplă să îl şi respecţi, astfel, chiar dacă ar interveni ceva neprevăzut, rezolvi uşor.

LEU. Eşti cam neatent când e vorba de călătorii sau chiar şi de o mică deplasare în zonă, de parcă ţi-ar lipsi simţul orientării. Porneşti într-o anumită destinaţie, dar te mai opreşti la o discuţie, la un magazin, îţi mai vine o idee nouă şi astfel nu mai ajungi acolo unde ai pornit.

FECIOARĂ. Eşti cam pripit, nu stai să-ţi analizezi vorbele şi spui tot ce-ţi vine pe limbă, iar acest lucru ar putea tensiona discuţia. Ai noroc totuşi, că dai peste un interlocutor suficient de înţelegător şi de amabil care nu va considera agresivitatea ta verbală un semn ostil. 

BALANŢĂ. Nu te simţi în cea mai bună formă să te implici într-o competiţie cam dură. Când îţi priveşti contracandidaţii, te vezi într-o lumină defavorizantă, dar în tot răul e şi un bine, cel puţin situaţia nu te obligă neapărat să faci ceea ce simţi că nu ar fi în favoarea ta.

SCORPION. Nimereşti într-un mediu soecial, cu oameni deosebiţi, printre care ai putea întâlni şi o persoană pe care o admiri. Din întâlnirile de astăzi se pot naşte iubiri unice, noi prietenii, sau parteneriate de afaceri de succes, deci ieşi în lume şi socializează cât mai mult.

SĂGETĂTOR. Comunicarea e în prim plan, dar trebuie să fii foarte bine informat şi foarte bine pregătit ca să poţi derula un dialog profesional la care eşti provocat. Dacă nu deţii suficiente cunoştinţe, evită aceste discuţii, dar dacă eşti bine pregătit, e şansa ta de afirmare.

CAPRICORN. Acordă o atenţie sporită şi multă răbdare unei anumite acţiuni, care crezi că evoluează prea lent pentru tine. Rezultatele nu vor întârzia să apară, dar nici nu vor veni atunci când ai vrea tu, deci fii mai tolerant pentru a parcurge paşii normali până la final.

VĂRSĂTOR. Eşti de mare ajutor celor din anturaj, deci nu te mira că eşti solicitat peste tot. Poate, te oboseşte deja că nu eşti lăsat în pace, dar atunci când cunoşti răspunsul la toate, nu le poţi ţine numai pentru tine, mai ales când ştii că altul are nevoie de sprijinul tău.

PEŞTI. E destul de greu să îmbini cariera şi familia, astfel încât niciuna dintre ele să nu aibă de suferit. Ai mult de lucru şi dincoace şi dincolo şi nu ştii cum să faci să nu-i defavorizezi pe cei dragi în avantajul serviciului, sau invers, dar în cele din urmă vei reuşi cumva.

Abonează-te acum Online!
  1. prestor a spus: 14 august 2019, ora 09:44

    nu inteleg rostul horoscopului

Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.