HOROSCOP | Informaţia Zilei

HOROSCOP

HOROSCOP Informaţia Zilei 12.07

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. Răutatea oamenilor din jur te afectează mult prea puternic. Pui la suflet orice cuvânt ce ţi se adresează şi asta te face să suferi. Este momentul să te detaşezi de tot ce-ţi face rău. Concentrează-te doar asupra oamenilor care te plac şi cu care te înţelegi bine.

TAUR. Problemele de serviciu ţi-au consumat toată energia, deci profită de weekend să-ţi refaci resursele. Plimbările în aer liber te ajută să te reîncarci, iar o ieşire în oraş cu prietenii, o partidă bună de discuţii amicale, este tot ce ai nevoie pentru a relua în forţă munca.

GEMENI. Nu iei lucrurile în serios şi ai tendinţa să faci glume din orice. Asta nu e un lucru rău, mai ales că în preajmă ai copii care sunt fericiţi că te joci cu ei şi te vei face plăcut şi în rândul părinţilor care-ţi vor mulţumi că te ocupi cu atât de multă dăruire de cei mici.

RAC. Un coleg de serviciu îţi face o invitaţie pe care nu o poţi refuza. Te vei simţi foarte bine în compania prietenilor şi vei uita puţin de grijile cotidiene. Seara se termină într-o atmosferă romantică alături de persoana iubită care nu îţi va reproşa că în ultima vreme ai neglijat-o.

LEU. Implicarea în treburile casnice îţi va aduce multe laude din toate direcţiile. La început totul pare foarte greu, dar mulţumirile familiei te vor face mândru de tine şi vei dori să te implici şi pe viitor. Ziua se termină tot în mijlocul celor dragi, cu vizionarea unui film.

FECIOARĂ. Fără să vrei, pici în mijlocul unui conflict şi nu ştii exact cum ar trebui să reacţionezi, deci dacă eşti nevoit să intervii ar fi mai bine să rămâi imparţial. Cu această atitudine nu vei supăra pe nimeni şi vei reuşi să aplanezi cearta care s-ar fi putut termina urât.

BALANŢĂ. Va fi cam greu să ajungi la un numitor comun cu partenerul de viaţă, pentru că sunteţi de păreri diferite şi aveţi discuţii în contradictoriu. Ar fi bine să laşi şi tu puţin de la tine, aşa ar înţelege şi el că nu vrei doar să-ţi impui punctul de vedere şi va ceda şi el.

SCORPION. Ai armele necesare pentru o reuşită în viaţă. Atitudinea ta pozitivă şi răbdarea te vor ajuta să-ţi pui în practică toate planurile pe care ţi le faci. Concediul se apropie şi cu siguranţă vei reuşi să obţii cea mai bună ofertă şi vei merge exact acolo unde ţi-ai propus.

SĂGETĂTOR. Fii puţin mai atent cum te comporţi cu cei pe care îi întâlneşti. Agitaţia din jurul tău te enervează şi ai tendinţa de a fi mai dur, inclusiv cu membrii familiei. Trebuie să te adaptezi acestui mediu şi să-ţi păstrezi calmul, căci nu vei rezolva nimic dacă te enervezi.

CAPRICORN. Nu te străduieşti să lucrezi suficient la locul de muncă şi asta se vede. Capacitatea ta de muncă este mult mai mare, iar ca să nu ai probleme ar fi bine să te concentrezi un pic. Lasă distracţia pe mai târziu, acum fii puţin mai atent la ceea ce ai de făcut.

VĂRSĂTOR. Eşti sociabil, dar tot ce îţi doreşti e să fii înconjurat de persoanele dragi. Glumele tale sunt pe gustul tuturor şi toată lumea este foarte încântată de prezenţa ta. Seara se încheie cu o veste minunată, de natură economică, venită din partea unui partener de afaceri.

PEŞTI. Ai tendinţa să cheltuieşti mai mult decât ar fi indicat. Nu stai deloc rău cu banii, însă nu ar trebui să-i cheltui pe toţi. Nu ştii niciodată ce aduce ziua de mâine şi poate vei avea nevoie de acele economii pentru lucruri mult mai importante dec]t micile răsfăţuri de astăzi.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.

  • Dacă vrei ca reclama ta să apară aici, sună la 0745.657.429 sau 0744.55.2345