24.10.2019 00.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Ioana Bran, Lorand Turos, Dan Buurlea. Titlul emisiunii: Premierul desemnat a finalizat a doua rundă de negocieri. (reluare) 02.00 Ştiri 02.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Manuela Rogoz, Ioan Stănică. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă vine în judeţul Satu Mare de ziua armatei române. (reluare) 04.00 Panoramic Sportiv cu Ionuţ Blăjean, invitat: Attila Pelcz. Titlul emisiuni: Activitate bogată pentru clubul Judo Master Satu Mare. 05.00 Sănătate Frumuseţe Stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Călin Secan. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Ioana Bran, Lorand Turos, Dan Buurlea. Titlul emisiunii: Premierul desemnat a finalizat a doua rundă de negocieri. (reluare) 10.00 Info Magazin cu Adriana Mureşan. Titlul emisiuni: Marian Buzilă – un tenor de succes 11.00 La Psiholog cu Ioana Vladimirescu. Titlul emisiuni: Ce este stima de sine? 11.45 Teleshopping 12.00 Ştiri 12.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Manuela Rogoz, Ioan Stănică. Titlul emisiunii: Viorica Dăncilă vine în judeţul Satu Mare de ziua armatei române. (reluare) 14.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar, invitaţi: Sorin Haiduc, Ioana Bran, Lorand Turos, Dan Buurlea. Titlul emisiunii: Premierul desemnat a finalizat a doua rundă de negocieri. (reluare) 16.00 Teleshopping 16.15 Sănătate cu Mihaela Ghiţă, invitat: Rodica Lohan. Titlul emisiuni: Tinerii şi sănătatea mintală. 17.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Paul Dancu. Titlul emisiuni: Uniunea Democrată a Slovacilor şi Polonezilor Satu Mare se prezintă. 18.00 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Dezbatere Electorală, cu Stela Cădar (direct) 22.00 Ştiri 22.30 Info Electoral cu Mihai Sălceanu (reluare)

HOROSCOP

Rac (21 iunie - 20 iulie)

Rac (21 iunie – 20 iulie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 06.07

Ne aflăm în zodia RAC

BERBEC. E o zi atât de bună, încât ar fi greu de prevestit în ce planuri vei întâlni succesul. Poate la serviciu, poate în iubire, dar reuşita de astăzi depinde în mare măsură de curajul tău, de încrederea ta în forţele tale proprii şi gândirea pozitivă de care dai mereu dovadă.

TAUR. Ai câştig de cauză într-o discuţie profesională în contradictoriu. Chiar dacă toţi se aliază împotriva ta şi crezi că nu ai nicio şansă săştigi în faţa lor, cu diplomaţia ta proverbială găseşti momentul potrivit pentru a veni cu argumentul pe care toţi îl vor accepta.

GEMENI. Îţi stă gândul numai la distracţie, la vacanţă, la ceea ce te aşteaptă în perioada următoare. Viitorul apropiat te încântă, te entuziasmează şi te simţi bine numai când te gândeşti la ceea ce urmează să vină, la super-concediul de care vei avea parte peste puţin timp.

RAC. Conflictele dintre generaţii pot izbucni din orice fleac. Avantajul celor mai tineri e că au curajul să ridice tonul şi se fac auziţi, iar cei mai în vârstă tind să dea înapoi, totuşi, cei care par să aibăştig de cauză vor ieşi în pierdere şi vor regreta că nu i-au ascultat pe ceilalţi.

LEU. Toată ziua eşti pe drumuri, trebuie să ajungi la timp în mai multe destinaţii diferite, de aceea cel mai intens te preocupă ceasul. Aflându-te de dimineaţa până seara la volan, trebuie să te concentrezi bine la ceea ce faci, deoarece drumurile lungi te-ar putea obosi.

FECIOARĂ. Nu stai tocmai bine cu banii în această perioadă. Ţi se oferă şansa unor noi afaceri, dar nu dispui de fondul necesar. Ai tu o sumă adunată în rezervă, însă nu vrei să te atingi de ea, aia are altă destinaţie, cel mai probabil, vrei să pleci şi tu undeva în vacanţă. 

BALANŢĂ. Îţi parvin veşti de la distanţă, despre prietenii tăi, sau rudele care trăiesc departe de tine. Poate, cineva îşi anunţă vizita, vrea să te vadă, dar şi ţie ţi se face dor de acea, sau poate de acele persoane şi dacă nu vin ei la tine, ai să pleci tu la ei să le faci o surpriză.

SCORPION. Iei legătura cu nişte persoane importante, de la care aştepţi o soluţie la un proiect ce s-a împotmolit. Ajutorul va sosis, poate nu tocmai acum, dar în timp util pentru a putea finaliza o lucrare importantă aflată în derulare, înainte de expirarea termenului impus.

SĂGETĂTOR. Intervenţia ta prinde bine în orice acţiune ce necesită capacitate de analiză, raţiune, tragerea unor concluzii sau împăcarea unor tabere adverse. Tu priveşti lucrurile imparţial, de pe margine, cântăreşti şi oferi o soluţie de mijloc, căci pe tine nu te afectează.

CAPRICORN. Intri în contact cu personalităţi de seamă, tocmai de aceea îţi alegi cu atenţie cuvintele şi eşti atent cum te comporţi. Ai ocazia săţi faci noi prieteni şi să arăţi lumii cine eşti. Faima ţi se duce din vorbă în vorbă şi se va afla de tine chiar şi în cercuri mai înalte.

VĂRSĂTOR. Nu te înţelegi cu colegii cu care înainte ai colaborat uşor, de parcă v-ar fi funcţionat mintea exact la fel. E normal să mai apară şi astfel de conflicte, dar norocul tău este faptul că te menţii pe o poziţie detaşată şi nu pui la suflet divergenţele ce se ivesc.

PEŞTI. Vei avea de făcut o deplasare plină de emoţii, cel mai probabil, în interes de serviciu. La destinaţie te va aştepta o confruntare intelectuală mai dificilă< un interviu, o conferinţă, un examen de care va depinde promovarea ta în cariera, dar vei face faţă cu succes.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.