00.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 01.30 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 02.15 Ne Cheamă Natura 03.30 Concert de jazz la Satu Mare 05.30 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Csaba Csintalan. Titlul emisiunii: Un alt mod de cuantificare a rezultatelor –BAC 2019. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Adrian Marc. Titlul emisiuni: Noi obiective ale Spitalului Judeţean de Urgenţă Satu Mare. (reluare) 09.00 Viaţa la Ţară cu Ioan Aniţaş. 09.30 Religie cu Mihaela Ghiţă, invitaţi: Marcel Malanca, Nicolae Pop, Adriana Huja. Titlul emisiuni: Activităţi dedicate satului românesc în Protopopiatul Ortodox Oaş. 10.30 Tabără de creaţie la Ocoliş 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Ştefan Ressler, Romeo Pop. Titlul emisiunii: Ministrul de interne Carmen Dan a plecat din guvern înainte de a fi dată afară. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Iată omul, cu Gabriel Ghişan,invitat: Sebastian Borleştean. 14.50 Teleshopping 15.10 Zone Folclorice cu Ioana Vladimirescu. 16.10 Cultură, Strigăt disperat al firmelor de construcţii, întâlnirea patronilor din construcţii la Poesis 17.00 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjean, invitat: Darius Şchiop. Titlul emisiunii: Halep, prima româncă campioană la Wimbledon! Cum stă tenisul sătmărean? 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Maria Pop. Titlul emisiunii: Uleiurile esenţiale – cum le întrebuinţăm? 18.30 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (direct) 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Mihai Sălceanu (direct) 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş (reluare) 23.30 Sănătate, frumuseţe, stil cu Ioana Vladimirescu şi Ioana Zaharia, invitat: Rafaelo Varga. 16.07.2019

HOROSCOP

Scris de I. Z., 15 aprilie 2019 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Berbec (21 martie - 20 aprilie)

Berbec (21 martie – 20 aprilie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 15.04

Ne aflăm în zodia BERBEC

BERBEC. Nu accepţi nicio încercare de apropiere faţă de tine, ori pentru că cei din jur nu-ţi inspiră încredere, ori de teamă că unii ar putea critica atitudinea ta. Nu ai niciun motiv săţi fie teamă, ceea ce faci este foarte bine, iar cei din anturajul tău sunt binevoitori.

TAUR. Ai redus la tăcere un rival care a tot comentat maliţios la adresa ta. Îi dovedeşti că nu are dreptate şi ai motive reale de satisfacţie când toată lumea poate să vadă că l-ai pus cu botul pe labe. E normal că nu-i convină, dar nu are ce face, deci este nevoit să accepte.

GEMENI. Priveşti lucrurile cu multă încredere, fiind convins că toate se vor rezolva la timpul potrivit. Faci ce trebuie făcu, iar când îi vezi pe ceilalţi căşi bat capul cu tot felul de probleme, nu îi înţelegi de ce îşi fac probleme de orice fleac care, oricum, îşi are soluţia.

RAC. Făţi curaj şi demarează-ţi planul pe care îl pregăteşti de o bună bucată de vreme, deoarece se pare că acum este momentul cel mai potrivit pentru aşa ceva. Te simţi pregătit să faci faţă oricărei provocări, pentru că iniţiativele tale vor duce repede proiectul la îndeplinire.

LEU. Abia aştepţi proiectul tău de suflet să devină, în sfârşit, realitate, care acum începe să prindă contur. Dacă ai începe să cauţi nod în papură şi ai avea îndoieli privind reuşita, tot interesul tău ar păli, dar tu gândeşti întotdeauna pozitiv şi ar fi bine săţi păstrezi optimismul.

FECIOARĂ. Astăzi eşti un fel de lider al grupului din care faci parte şi se aşteaptă săţi îndrumi colegii spre realizarea proiectului comun. Nu este o sarcină uşoară, din moment ce ceilalţi nu sunt suficient de pregătiţi, dar experieţa ta vă ajută să vă atingeţi scopul propus.

BALANŢĂ. E firesc că orice ai face, orice atitudine ai lua, nu poţi mulţumi pe toată lumea, dar asta nu paote fi cauza să renunţi la ceea ce ai început să faci. Mereu se găsesc cârcotaşi care să critice ce fac alţii, dar nu lăsa ca astfel de oameni săţi determine faptele!

SCORPION. Dragostea e frumoasă şi senzuală astăzi, chiar aşa cum o vezi tu mereu, existând un schimb reciproc de sentimente între tine şi partenerul tău. Dacă zilele acestea cunoşti pe cineva, atracţia va fi spontană şi vei descoperi în ochii săi acelaşi interes faţă de tine.

SĂGETĂTOR. Apar nişte noutăţi la serviciu care te obligă să iei măsuri imediat. Nu ai prea mult timp de gândire, ori şeful vrea soluţii chiar acum, ori problema apărută din senin cere o intervenţie de urgenţă, dar tu ştii ce ai de făcut, deci probabil, vei mai primi şi laude.

CAPRICORN. Ajung astăzi la urechile tale nişte veşti, nişte informaţii, a căror veridicitate le cam pui la îndoială. Mai bine verifică ceea ce ai aflat din mai multe surse, pentru a evita unele erori care pe urmă te-ar putea costa mul timp şi energie pentru a le remedia.

VĂRSĂTOR. Norocul tău se poate datora suspiciunii altora, de parcă unii te-ar suspecta de incorectitudine şi nu vor să creadă că ai umblat pe căi cinstite. Ceea ce ţie ţi se rezolvă perfect, devine stres pentru ei, dar n-are rost să te simţi vinovat că ţie îţi merge bine.

PEŞTI. Ai vrea să ajuţi o persoană, sau poate chiar un grup aflat la nevoie, doar că sprijinul tău nu este primit aşa cum te-ai fi aşteptet. Poate, ai adoptat într-un mod nu tocmai corect lucrurile, dar când cei din jur îşi vor da seama că vrei doar binele lor, vor aprecia gestul tău.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.