20.11.2018 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Leitner, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Înaintea preluării preşedinţiei rotative, PSD face remaniere. (reluare) 01.30 Cultură – 10x10 Născut în România 03.00 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 04.20 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 05.20 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Mihai Sălceanu, invitaţi: Mihai Paşolea, Paula Gabor, Larisa Matei. Titlul emisiunii: Care sunt cauzele principale ale accidentelor?(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sănătate, frumuseţe, stil 10.30 Religie, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Iulian Budău. Titlul emisiunii:Sfinţii, prietenii noştri. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar, invitaţi: Ioan Leitner, Ciprian Crăciun, Ovidiu Mureşan. Titlul emisiunii: Înaintea preluării preşedinţiei rotative, PSD face remaniere. (reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Info Studio cu Mihai Sălceanu, invitat: Ovi D Pop. Titlul emisiuni:Ovi D Pop ridică fotografia la nivel de artă. 14.15 Teleshopping 14.30 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: fam. Antal. 15.40 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Virgil Enătescu. Titlul emisiuni: Primul simpozion de informatică medicală din Satu Mare. 16.30 Lansare de Carte la Poesis - Ioan Lenciu,omagiu la 90 de ani. 17.50 Panoramic sportiv, cu Ionuţ Blăjan, invitat: Terely Mihai. Titlul emisiunii: Clubul CS Unio a câştigat concursul pe care la organizat. 18.30 Audienţe în direct. 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar în direct 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct. 23.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea.Titlul emisiuni:Lovitura de stat din decembrie 1989.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 23 octombrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Scorpion (21 octombrie - 21 noiembrie)

Scorpion (21 octombrie – 21 noiembrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 23.10

Ne aflăm în zodia SCORPION

BERBEC. Unii fac glume din anumite momente serioase, le fac să pară mult mai simple decât sunt în realitate. Ignoră riscurile, vrând să te determine şi pe tine să le priveşti la fel şi poate, în anumite situaţii chiar merită să abordezi şi tu această atitudine lejeră.

TAUR. Te bucuri când îl vezi pe partenerul tău de suflet atât de implicat în proiectele şi scopurile voastre comune. Atitudinea sa te încurajează, te motivează, te face să depui eforturi şi mai mari pentru a ajunge la ţelul propus, care vă avantajează pe amândoi.

GEMENI. Treci în revistă amintiri frumoase, momente când te simţeai alintat, fericit şi ocrotit, evenimente de odinioară care ţi-au marcat viaţa. O călătorie în locurile copilăriei, sau o vizită pe la un fost loc de muncă te duce cu gândul în vremurile de altădată.

RAC. Din toate direcţii îţi parvin numai veşti şi propuneri excelente astăzi. Zâmbetul nu te părăseşte nicio clipă şi descoperi dintr-odată, ce bine merg lucrurile, chiar şi cele mai complicate, atunci când reuşeşti să-ţi menţii acest tonus pozitiv şi optimismul.

LEU. Dacă deţii o funcţie superioară, acest lucru, de data aceasta nu te ajută în relaţiile cu ceilalţi, pentru că vei putea vedea în ochii unora o reală reţinere. Nu-ţi convine să fi văzut aşa, căci te consideri un om corect care judecă pe fiecare aşa cum merită.

FECIOARĂ. Ieşi din mediul apăsător în care ai nimerit, pentru că prezenţa celor pesimişti nu-ţi face deloc bine, ci îţi taie tot elanul pentru ce vroiai să faci. Ei îţi tot spun că nu se poate, că nu este bine, că nu va ieşi nimic, şi te pot trage şi pe tine înapoi.

BALANŢĂ. Încearcă să faci totul aşa cum trebuie, cum ţi se cere şi cum este cinstit. Astfel vei fi foarte mulţumit, să obţii ceva pe căi legale şi prin forţe proprii, căci cei care fac totul pe căi juste pot prtetinde să fie apreciaţi şi recompensaţi aşa cum se cuvine.

SCORPION. Atitudinea optimistă cu care tratezi lucrurile se va dovedi a fi cea mai bună alegere, ca atare debarasează-te de spiritul tău critic specific şi începe să vezi lucrurile într-o lumină mai favorabilă. Cele mai bune lucruri vin din direcţii complet nebănuite.

SĂGETĂTOR. Tratezi lucrurile raţional, logic, matur, organizat, fiind conştient că nimic nu se clădeşte peste noapte. Ai răbdare suficientă pentru a le lua pe toate pe rând şi a le duce la îndeplinire, convins că viitorul spre care te îndrepţi va aduce roadele dorite.

CAPRICORN. Se apropie un eveniment important, de la care ai mari speranţe. Poate este vorba de o întâlnire sentimentală, probabil, prima dintr-o lungă serie de momente romantice, sau o schimbare de bun augur în viaţă de cuplu, pe care-l aştepţi cu sufletul la gură.

VĂRSĂTOR. Nu permite nimănui să te jignească pe nedrept, să te calce în picioare, apelează la toate armele din dotare pentru a demonstra că eşti corect şi nu te faci vinovat de ceea ce te acuză. Poţi dovedi acest lucru, dar trebuie să te ridici pentru drepturile tale. 

PEŞTI. Te cuptinde un dor nespus de un moment plăcut al vieţii tale din trecut, de acea perioadă în care te-ai simţit poate, cel mai fericit. De acolo, din acele vremuri, apare un detaliu care are şanse mari să retrezească sentimentele tale, la fel de intense ca şi atunci.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.