21.02.2019 00.00 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 01.40 Cultură – Concert dedicat Centenarului Mari Unirii. 03.40 Iată omul cu Gabriel Ghişan, invitat: Giura Ioan. 04.40 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 05.45 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 06.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 07.00 Ştiri 07.30 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 08.00 Audienţe în direct, cu Ioan Aniţaş, invitat: Daniel Dragoş. Titlul emisiunii: Pesta Porcină Africană şi soarta vânatului în judeţul Satu Mare.(reluare) 09.00 Gimnastica de dimineaţă, cu Ioana Zaharia. 09.30 Sanatate frumusete stil 10.30 Religie, cu Laczko Eva, invitat: Pallai Bela. Titlul emisiunii: Viaţa Greco-catolică. 11.15 Teleshopping 11.30 Agenda publică, cu Stela Cădar invitaţi: Gabriel Zetea, Adrian Albu, Ciprian Ardelean. Titlul emisiuni: Iohannis a făcut o analiză populistă a bugetului populist.(reluare) 13.00 Ştiri 13.30 Viaţa la Ţară, cu Ioan Aniţaş 14.30 Teleshopping 14.50 În Slujba Comunităţi cu Mihai Sălceanu, invitat: Popa Ovidiu Adrian. Titlul emisiuni: Popa Ovidiu Adrian – raport la 1.640 zile. 16.00 Info Studio cu Ioan Aniţaş, invitat: Vasile Fernea. Titlul emisiunii: Acoperiţii versus descoperiţii din administraţia publică. 17.20 Cultură – Hoinar prin Satu Mare 18.00 Sănătate, cu Mihaela Ghiţă, invitat: Marcel Nichita. Titlul emisiunii: Semnele îmbătrânirii pielii. 18.30 Audienţe în direct 19.30 Ştiri 20.00 Agenda publică, cu Stela Cădar 21.30 Ştiri 22.00 Audienţe în direct (reluare) 23.00 Cultură cu Ioan Aniţaş, invitaţi: Dana Criste, Gheorghe Cormoş. Titlul emisiunii: Poezia sătmăreană în contextul globalizării.

HOROSCOP

Scris de I. Z., 28 septembrie 2018 « Ştirea precedentă | Înapoi la index | Ştirea următoare »
Balanta (21 septembrie - 20 octombrie)

Balanta (21 septembrie – 20 octombrie)

HOROSCOP Informaţia Zilei 28.09

Ne aflăm în zodia BALANŢĂ

BERBEC. Se pare că nu te afli în locul cel mai potrivit pentru a-ţi putea duce sarcinile asumate la îndeplinire. Îţi dai tu seama destul de repede de acest lucru şi găseşti una-două soluţia optimă pentru a te muta în altă parte, unde nimic nu te împiedică să lucrezi.

TAUR. Priveşti spre viitor cu sentimente oarecum contradictorii. Pe de o parte, firea ta optimistă te ajută să porneşti la drum convins că totul va ieşi foarte bine, pe de altă parte observi în mod obiectiv că sunt şi greutăţi pe care va trebui să le depăşeşti.

GEMENI. Banii sunt piedica numărul unu a unui plan important, în care ţi-ai pus mari speranţe. Proiectul tău poate evolua totuşi într-o direcţie foarte bună, dar ai nevoie de o investiţie financiară de anvergură pe care acum nicicum nu ţi-o poţi permite.

RAC. Aproape în totdeauna, adoptarea unei soluţii de compromis rezolvă chiar şi cele mai tensionate situaţii. Propune tu această cale de mijloc, din care, practic, nimeni nu are nimic de pierdut şi nu iese învingător, dar fiecare găseşte ceva ce să-l satisfacă.

LEU. Eşti chemat într-un alt loc decât cel stabilit iniţial, dar nu simţi nicio tragere de inimă pentru această călătorie. Ori nu te aşteaptă nimic atractiv la destinaţie, ori este o obligaţie, care, la prima vedere, nu are nimic de oferit pentru tine, totuşi, îţi aduce succes.

FECIOARĂ. Primeşti o veste îmbucurătoare exact când aveai mai mare nevoie de ceva ce să te înveselească puţin. Cineva din familie are de sărbătorit un eveniment fericit, sau poate, este vorba tocmai de un succes de al tău, la care astăzi ţi se va comunica rezultatul. 

BALANŢĂ. Obiectele care îţi sar astăzi în ochi, parcă te cheamă să le şi cumperi, însă rişti mult dacă te laşi furat de ispită. Ai putea cheltui o sumă destul de mare de bani pentru a cumpăra un lucru de care ori nu ai nevoie ori pe care nu ţi-l poţi permite financiar.

SCORPION. Te afli într-un mediu marcat de multe restricţii, de reguli severe, de o oarecare rigiditate în care nu te poţi simţi în largul tău. Azi nu poţi face ce vrei, dar merită să accepţi ordinea ce se impune, pentru că în acest anturaj se va naşte acel ceva la care aspiri.

SĂGETĂTOR. Porţi un dialog cu un coleg, iar această discuţie îţi deschide o nouă perspective asupra unui proiect la care tocmai îţi aduci şi tu contribuţia. Primeşti informaţii utile de care ai avut mare nevoie sau imboldul necesar pentru a trece la etapa următoare.

CAPRICORN. Nu accepta tergiversarea lucrurilor la nesfârşit, chiar şi atunci când răbdarea ta a ajuns la limită. Comunică-i celui în cauză că nu mai poţi accepta nicio amânare, ai nevoie, în sfârşit de un răspuns clar pentru a-ţi putea derula mai departe activitatea.

VĂRSĂTOR. Eşti într-un punct de răscruce când oscilezi între ceva din trecut şi ceva din viitor şi nu ştii ce să alegi. Momentul e ideal să cântăreşti situaţia, să  compari ce ai pus pe cele două talere ale propriei balanţe, iar decizia la care ajungi va fi foarte înţeleaptă.

PEŞTI. Când nici nu te aşteptai, apare un musafir neaşteptat, dar pe care-l primeşti cu drag. Dacă ai fi avut timp suficient să le pregăteşti pe toate în detaliu, poate, nu ar ieşi la fel de bine ca şi vizita asta, care ia prin surprindere şi faci totul după inspiraţie de moment.

Abonează-te acum Online!
Adaugă un comentariu Ne păstrăm dreptul de a refuza publicarea comentariilor care nu respectă nişte reguli simple ale bunului simţ, care reprezintă atac la persoană, sau care sunt off-topic. Câmpurile marcate cu (*) sunt obligatorii.